Största vinsten på free spins?

I dagens inlägg tänkte vi undersöka en mycket intressant fråga, vem tog hem den absolut största vinsten som någon har kammat hem på free spins? Hur mycket pengar var detta?

Detta är egentligen en ganska svår fråga att svara på, det är inte många som öppet publicerar sådana vinster. När vi fick reda på denna historia så känner vi oss dock ganska säkra på att vi har hittat rätt!

Detta utspelar sig under september 2011
Mega fortune jackpotten börjar bli riktigt stor, hela 11.7 miljoner euro kommer snart att gå till en lycklig spelare! Många spelbolag börjar nu delar ut free spins dagligen för att någon ska vinna på just deras sajt. En norsk student sitter och kollar på bio helt ovetandes om att han imorgon kommer att vara mångmiljonär. Denna otroligt lyckliga person åker sedan hem för att spela sina 5 free spins på Mega fortune, detta resulterar i vinster på ca 4 euro. Han satsar sedan dessa 4 euro och lyckas, på något vänster pricka jackpotten. Att han lyckades pricka denna jackpott utan att behöva sätta in en enda krona är helt galet och kommer vara mycket svårslaget.

Betsson lade själva ut en video som visar hur det gick till när spelaren vann jackpotten

Har du en galen berättelse som handlar om free spins eller spel? Kontakta då oss!

Written 14/09/2014