Nya slots för oktober månad

Hösten är här. Det betyder att dagarna blir lite kortare och temperaturen sjunker ännu mer. Då kan vi se framemot massor av nya spel från några av de största leverantörerna på marknaden. Det är ingen dålig lineup heller då NetEnt, Play n’Go, Big Time Gaming och Relax Gaming alla släpper spännande titlar. Vi kollar in några av de vi tycker är de hetaste slottarna som släpps under oktober.


18+ | www.stodlinjen.se| Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller|

Reactoonz 2

Detta är definitvt en av månadens hetaste slots. Reactoonz 2 är den efterlängtade uppföljaren på Play n’ go favoriten, Reactoonz. Spelet som släpptes 2017. Som vanligt med uppföljare brukar det betyda att de kommer med fler och bättre funktioner. Det är precis vad du kan förvänta dig av Reactoonz 2. Föregångaren är en av de mest spelade genom tiderna ur spelkatalogen hos Play n’ go. Inte så konstigt då spelets figurer är väldigt lätta att gilla. Precis som i originalet har detta spel en Avalanche-funktion, men med en högre högsta vinst och snyggare grafik. Gillade du första spelet är uppföljaren något att testa.

Chocolates

Chocolate slot - Big Time Gaming

Big Time Gaming som främst är kända för att de skapade Megaways och inte är rädda för att experimentera i sin utveckling av spel har med Chocolates tagit ett steg tillbaka och satsat på ett säkert kort. Detta är uppföljaren på sloten Donuts. Men även om Big Time spelat säkrare denna gång betyder det inte att sloten har dåligt med vinster i sig. Maxvinsten ligger på hela 65.563 x din insats. Vi vet nu att när Big Time Gaming har något nytt på gång brukar det betyda att det är av hög kvalité. Den 12 oktober har du själv chansen att testa Chocolates.


18+ | www.stodlinjen.se| Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller|

Helloween

Play n’ go är som vanligt aktiva med nya heta spelsläpp och vad passar inte bättre att under själva Halloween att släppa en slot med det gamla tyska 80-tals hårdrocksbandet, Helloween. Play n’ go är erfarna inom temat då de tidigare har släppt flertalet slots med band som Twisted Sister, Saxon och Sabaton från den gyllene hårdrockseran. Om du sedan tidigare inte har hört Helloweens låtar har du chansen att göra det i deras nya spel då de gamla hitsen spelas. Sloten kommer med flertalet bonusfunktioner och du kan som mest vinna 5000 x din insats.

Ramses revenge

Ramses Revenge slot - Relax Gaming

Från Relax Gaming kommer en slot med egyptiskt tema där det finns chans på riktigt fina vinster. Sloten är döpt efter Ramses II. Den mest kända av alla faraoer och som dessutom räknas som den största genom historien. I spelet befinner du dig i ett egyptiskt tempel där den mumifierade Ramses är på jakt efter äventyrare som har plundrat hans grav. Spelplanen består av 6 hjul och 6 rader och 4.096 vinstvägar. Sloten kommer med en maxvinst på hela 49 996 x din insats. Så utdelningen kan bli väldigt hög om du har turen med dig.

Vegas Night Life

NetEnts andra nya slot för oktober utspelar sig i Las Vegas nattliv. Spelet kommer med tre progressiva jackpottar, två med lite mindre utdelning och en där det inte finns någon gräns på hur mycket som går att vinna. Du spelar på en spelplan bestående av tre rader och fem hjul. Det mest intressanta är såklart spelets progressiva jackpots och för att komma in i den som kallas Mega Jackpott måste du fylla hjul tre. Det minsta som går att vinna på den är 10 000 kr. Gillar du Las Vegas och Progressiva jackpottar är det en slot som är värd att testa.


18+ | www.stodlinjen.se| Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller|

Written 06/10/2020