Omsättningsfria spins i dagens bonus

scruffy duck freespins

Ännu en härlig måndag är här och en ny bonus finns att ta del av. Hos Folkeautomaten kan du som medlem ta del av härliga bonusar varje dag och dessutom är de helt utan krav på omsättning. Idag kommer det finnas barnsligt roliga slots som du kan spela på och få freespins. Så sätt igång och spela och ta del av dagens gratisbonus! 

Få omsättningsfria snurr på Scruffy Duck

Snart är januari över och om bara tre dagar har årets första månad passerat. Visst går tiden snabbt, men det är inget som är dåligt. Idag kommer vi tillsammans med Folkeautomaten fira att det är måndag, att vi klarat av januari och att februari är på g. Vad du ska göra är att spela för minst 100 kronor på antingen Wild Toro, Wild Seas eller Taco Brothers innan dagen tar slut. Gör du detta kommer du belönas med 10 free spins på Scruffy Duck, en slot från NetEnt där ankorna står i centrum. Värt att nämna är att spelautomaten har hela fem olika free spinsläge som du kan snurra dig in i.

Ta del av dagens bonus såhär: 

  • Spela för minst 100 kr på Wild Toro, Wild Seas eller Taco Brothers
  • Du belönas med 10 freespins på Scruffy Duck
  • Dina snurr är utan omsättningskrav
  • Erbjudandet gäller endast idag den 29/1 fram till kl. 23:59

20 insättningsfria spins för nya medlemmar

Är du ännu inte en spelare hos det norska nätcasinot men är sugen på att få din del av turen kan du snabbt bli medlem. Direkt efter du registrerat ditt spelkonto kommer du få 20 insättningsfria spins på ditt spelkonto som du kan spela på Starburst. Sedan är det dags för dig att få din insättningsbonus där du kan välja mellan två olika. Ditt första val är att få din första insättning dubblad. Detta innebär att om du sätter in 5 000 kronor kommer du få lika mycket i bonus och hela 10 000 kronor att spela för. Ditt andra val är att sätta in 200 kronor och få 500 kronor att spela för. Så gör ditt val och din första insättning så kan du komma igång med spelandet direkt!

Ditt välkomstpaket innehåller: 

  • 20 insättningsfria spins på Starburst
  • Alternativ 1: 100% upp till 5 000 kr
  • Alternativ 2: Sätt in 200 kr och få 500 kr att spela för

Vill du veta mer om Folkeautomaten innan du börjar spela kan du läsa vår recension här. Eller kan du dra igång och spela redan nu genom att klicka på länken nedan.

Written 29/01/2018