Top 3 NetEnt slots

Vilka 3 NetEnt slots tycker vi om mest här på freespins.nu?

Starburst är ju en solklar vinnare, spelet som får mest uppmärksamhet och som de flesta gillar. Med endast 10 linjer att vinna på så blir man lika fast i denna slot ändå. Jakten efter stjärnorna och känslan när man äntligen prickar dem! Denna slot är väldigt simpel och billig att spela på, försök pricka in stjärnorna som fyller raden lodrätt och förvandlas till wilds sedan ger dig ett re-spin för att ge dig en extra chans till de stora vinsterna!

Scarface är allt annat än tråkigt och kommer 2a i denna lista. De har 3 olika bonus funktioner som kan startas, dessa används även som wilds även fall bonusfunktionen inte startas. För att starta en bonusfunktion måste en bonussymbol täcka någon utav rad 2/3/4 lodrätt. På rad 2 kan du få en så kallad “Nudge” den ger dig 3 re-spins medans wildsen tickas neråt. På rad 3 startar du bonusen där du får chansen att skjuta ner dina fiender. Skjut ner så många fiender du kan för att vinna så mycket som möjligt. På rad 3 så startas freespins läget, då får du 15 freespins x3 vinsten. Riktigt skönt spel som vi varmt rekomenderar.

Secret of the Stones inte lika populärt som de andra spelen men deras freespins läge rekomenderas starkt! Prickar du 3 stycken träd så startas freespins läget där du får minst 10 free spins. Du får välja bland massor av gravar innan free spinsen startas för att få extra funktioner i form av multiplier vinst, extra wilds, låsta wilds och extra freespins. Försök pricka in extra wilds och låsta wilds, då kan vi lova dig att du prickar en riktigt stor vinst. Detta bonusspelet är ett av de bästa vi testat.

Written 19/10/2014