Wild Wild West

Spela Wild Wild West här

wild wild west spelUpp på hästen i högsta galopp, det är dags för ett vild äventyr ute i vildmarken med ett av år 2017 mest populära spel! Wild Wild West: The Great Train Heist är ett spel där du ska stjäla från bovarna och ta vad som är ditt. Vem annars är NetEnt har utvecklat detta otroliga spel med bonusfunktioner och grafik utan dess like. Vi är exalterade över det äventyr som väntar med  slagsmål, våldsamma kortspels-och revolverdueller. Sätt på dig ditt hölster och ladda upp batterierna för det är dags att ge sig av!

Wild Wild West Spelautomat

Denna vilda spelautomat kommer ta dig på ett äventyr som aldrig förr. Du kommer spela över 5 hjul, 3 rader och ha 10 fasta vinstlinjer. Bakgrundsmusiken påminner om en gammal vilda västernfilm, kanske kommer du ihåg succéfilmerna Young Guns eller The Good, the Bad and the Ugly, spelet påminner alltså en hel del om dessa filmer. Hur som helst kommer du snabbt komma in i svängarna med hjälp av musiken och de passande symbolerna. Får du en av de klassiska kortlekssymbolerna är detta lågvinstsymbolerna som ger mellan 5 upp till 100 mynt i vinster. Ännu bättre är det om du får en av de farliga banditerna som ger mellan 15 upp till 500 i vinst.

Denna spelautomat är ganska enkel att hänga med i, så om du är nybörjare eller bara vill spela utan svårigheter kommer Wild Wild West passa dig perfekt! Dessutom passar spelautomaten en hel del olika typer av spelare då du kan satsa mellan 1 krona upp till hela 1 000 kronor  på varje snurr. Ställ bara in nivå och myntstorlek så insatsen passar dig, så är du reda att snurra igång revolvern.

  • Minsta insats är 1 kr per spinn
  • Max insats är 1 000 kr per spinn
  • Spelet har en auto-spin inställning för dig som vill luta dig tillbaka, din insats och mellan 10 – 1 000 auto-snurr

Freespins och bonusar

När du spelar på Wild Wild West: The Great Train Heist kan du förvänta dig roliga bonusar som ger dig en hel del extra att spela gör. Allt ifrån wilds, scatters till en rolig pick and click bonus är vad du kan förvänta dig när du spelar.

Wild-symbolen 

Det är svårt att missa den vanliga Wild symbolen då det står Wild över hela. Denna symbol kan ersätta alla andra symboler förutom scatter och de andra bonussymbolerna som kan förekomma. Det som är så speciellt med Wild Wild Wests Wild symbol är att det inte bara finns en, utan hela fyra stycken som du kan få – den vanliga, expanderande, x2 multiplicerade och spridande vilda symboler. Dessa kan du få under dina freespins rundor som du kan få tack vare dina scatters och snurra dig fram till en på ett bonushjul. Du kommer se vilken det är beroende på vilken färg den har, som den expanderande wildsymbolen har en gul exposition i bakgrunden med Wild skrivet i lila. Dessa wilds kan även belöna dig på egen hand, en x5 symbol kombination kan ge dig hela 500 mynt.

WWW bonushjulScatter-symbolen 

Som nämnt tidigare kommer dina scatters vara väldigt värdefulla när du spelar. Ser du en symbol med nummer 7 skriver är detta din scatter och det är denna som triggar igång freespins. Får du 3 eller fler så kommer du dra igång gratisrundorna, ju fler du har desto fler spins får du. 3 scatters kommer ge dig 10 freespins, 4 stycken kommer ge dig 20 snurr och får du en jackpott med 5 scatters så säger vi grattis då du får hela 30 freespins att njuta av. När du blir belönad med dina snurr kommer du få snurra på Wild hjulet som kommer ge dig en av de fyra olika wildbonusarna som finns. Du kommer då under alla gratissnurr bli belönad med den wild som du snurrat dig fram till. Vi kan säga att det är ganska ovanligt att få så många gratisrundor i en spelautomat med så stora vinstmöjligheter!

Pick and Click-bonus  

Men den bästa bonusen i Wild Wild West kan vara specialen Pick and Click! Får du 3 av den gudliga kassaskåpet under huvudspelet på hjul 1, 3 och 5 så kommer du få välja en bonus genom att klicka och se vad som gömmer sig bakom låset. Myntvinsten under Pick and Click kan variera mellan x5 upp till x50 gånger din insats, med andra ord kan du här vinna gigantiska summor!

Spela I mobilen

För att få action i vardagen kan du plocka upp din mobil eller surfplatta och låsas som du är den värsta banditen av de alla i vilda västern. Alltså kan du genom din lilla enhet spela var och när du vill genom bara några klick. Dessutom har NetEnt sett till att du inte förlorar någonting genom att spela på mobilversionen, utan grafiken är precis lika fulländad som den är på datorversionen.

Sammanfattning

Wild Wild West: The Great Train Heist är ett spel som är perfekt för dig som vill spela och njuta utan större risk på förlust. Spelautomaten har ganska låg volatilitet vilket innebär att den delar ut små vinster med jämna mellanrum. Dessutom är spelets RTP väldigt högt, hela 96.7%! Häng med i ett medryckande spel där du kan höra tåget luffa fram i bakgrunden och hur mynten rasslar in på ditt spelkonto!

22/09/2017

Spela Wild Wild West här