Wild Antics

Spela Wild Antics här

Är du en spelare som älskar ett färgglatt tema, att komma in i en ny värld och dessutom få en hel drös med bonusar när du spelar? Då kommer Wild Antics passa dig som handen i handsken, eller ska man säga – som myran i myrstacken? Du kommer få möta möta småkrypens alla karaktärer, som myran Adam, soldatchefen och om du har riktigt tur så kan myrdrottningen komma och ge dig kolossala vinster! Spela på Blueprint Gaming spelautomat och följ med in myrstacken där allt kan hända!

wild antics spelWild Antics Spelautomat

Denna färgsprudlande och glada spelautomat spelas över 5 hjul på 3 rader och har 20 vinstlinjer som kan öka till 40 stycken under bonusfunktionerna. Grafiken i spelautomaten är av perfektion under varje snurr man gör och bakgrundsmusiken är medryckande och gör spänningen mycket större. Alla symboler passar perfekt in i det roliga temat, där du kan se nyckelpigor, larver och den skelögda snigeln som ger mellan 10 och 400 mynt när du har turen att landa på en symbolkombination med x5. Denna spelautomat har många olika funktioner, så om du är nybörjare kanske den kan upplevas som lite svår. Men för dig som vill ha enorma vinstchanser passar Wild Antics perfekt! Dessutom passar videoslotten för alla typer av plånböcker, då minsta insats är 2 kronor och går hela vägen upp till 5 000 kronor per snurr!

 • Minsta insats är 2 kr per spinn
 • Max insats är 5 000 kr per spinn
 • Spelet har en auto-spininställning för dig som vill luta dig tillbaka, din insats och mellan 10 – 100 auto-snurr

Freespins och bonusar

Som sagt är detta ett spel fullproppat med bonusfunktioner och du kommer bli helt snurrig av alla wilds och free spins som dyker upp!

Wild Antics bonusspel 

wild antics bonussymboler

Ett av de spännande bonusspel som finns i Wild Antics är Jet Pack Antics. När myran Adam smyger in i spelet är då galenskaperna kan börja och bonusarna kommer börja rulla in på ditt spelkonto. Det finns fyra olika – Aardvark, Frantic, Colossal och Wild Antics, det är dessa som då triggar igång bonusspelen.

 • Aardvark Antics – När du ser denna symbol kommer dina vinstlinjer gå från 20 stycken till 40!
 • Frantic Antics – Nu kommer Adam skapa en serie av vinnande kombinationer
 • Colossal Antics – myran vandrar omkring på din skärm, men inte gör att skapa myrornas krig utan belöna dig med kolossala Wild-symboler
 • Wild Antics – Symboler omvandlas till Wild Antics för ännu större vinster!

Free spins 

wild antics bonussymbol wilds

Såklart finns det free spins att samla på dig, men inte bara en typ utan hela fyra stycken olika härliga typer! De olika karaktärerna ger olika nivåer av snurr, den bästa är såklart drottningen som är den välkända ledaren för myrstacken!

 • Roaming Wilds – Ser du Wildsymoblen kommer den snurrar runt på hjulen i alla snurr
 • Multiplying Roaming Wilds- Ser du soldatmyran innebär det att dina vinster kommer multipliceras mellan x2 – x5 gånger
 • Expanding Roaming Reels – Ännu bättre är soldatmyrans chef som belönar dig med en kolossal expanderande Wild som täcker hela hjulet
 • Colossal Roaming Reels –  Detta är drottningens Wild som ger dig som spelare den ultimata bonusen, dina Wilds kommer expandera till stora klungor och ge massiva vinster.

Spela I mobilen

Har du myror i byxorna eller bara Wild Antics i bakfickan? Självklart kan du spela denna slot var och där du än vill i mobilversionen av spelet. Om du har en iOS eller Android, telefon eller surfplatta fungerar det lika bra. Grafiken är superb och felfri, din spelupplevelse kommer fungerar alldeles utmärkt!

Sammanfattning

Med otroliga bonuseffekter passar Wild Antics både dig som är en storspelare och satsar tusentals på ett snurr, och för dig som kör lite säkrare med några kronor år gången. Med en RTP  på 95.51% kommer du alltså ha stora vinstmöjligheter. Spela i en ny, färgglad värld och stöt på de små krypen som lever i vår trädgård. Kanske kan du besegra myrsloken och få den ultimata belöningen alla myror vill ha!

01/09/2017

Spela Wild Antics här