Victorious

Spela Victorious här

Gör dig beredd på strid! Tiden då romarna styrde och ställde är tillbaka så på med rustningen, dra på dig hjälmen och gör dig redo för en fight om den stora vinsten! NetEnt’s nyhet kommer att föra dig tillbaka till gladiatorernas glansdagar med flera bonusspel och funktioner i detta instensiva casinospel.

Victorious videoslot

Victorious

Spelet andas romartiden rakt igenom, striderna, symbolerna, bakgrunden. Ett intensivt spel med många heta bataljer men du känner hela tiden att spelet är gjort för att tillfredställa dig som spelare på bästa sätt. Användarvänligt, enkelt och i ett lyckat försök i att inte krångla till det allt för mycket har NetEnt verkligen lyckats med den här videosloten. Spelet innehåller många av de vanliga symbolerna med några undantag, bland annat är spelets WILD-symbol en Gyllena örn och Scatter-symbolen har fått utseendet av Gyllene krans.

Låt dig inte luras av spelet vid en första blick ser ut som vilken annan slot som helst med 5 hjul samt 3 rader, då man istället för vanliga instaslinjer valt att använda den mycket uppskattade idéen med att ge oss spelare 243 olika sätt att vinna på. Det är en anledning till att spelets RTP ligger på höga 96.9%. Vinsterna kan uppkomma båda från höger och vänster och symbolerna behöver inte dyka upp i rad efter varandra. Allt för att göra dig till den slutliga vinnaren att striden.

Freespins och bonusar

Den Gyllena örnen uppfyller precis som alltid det vi förväntar oss av WILD-symbolerna, den ersätter samtliga symboler bortsett från Scatter-symbolen för att ge dig en så hög vinst som möjligt. Skulle du lyckas pricka en tre eller fler av den Gyllene kransen belönas du med free spins där alla dina vinster multipliceras med x3. 3 Gyllene kransar ger dig 15 free spins, 4 ger dig 20 spins och 5 ger dig hela 25 stycken!

Spela i mobilen

Victorious finns även tillgängligt i din mobil. Det är ett mycket uppskattat koncept med att hela tiden ha spelet nära till hands. Vart du än är så finns hettan och allvaret från den romerska storhetstiden bara några sekunder bort.

Sammanfattning

Spelets tema och historia är det som får oss att inte vilja sluta spela. Vi kan lova att om du är intresserad av romersk historia är det här något du kommer att älska, för den som inte är lika intresserad rekommenderar vi ändå att ge spelet en chans då du garanterat kommer att uppskatta den välgjorda grafiken och de intensiva striderna efter den stora vinsten.

22/06/2016

Spela Victorious här