The Invisible Man

Spela The Invisible Man här

Att NetEntertainment är en av de största spelproducenterna råder det inga tvivel om och de gör återigen ingen besviken med deras nya slot, gjord med insperation från filmen The Invisible Man. Casinospelet med samma namn innehåller en mängd bonusfunktioner och överraskningsmoment som gör upplevelsen för oss spelare till något vi inte kan missa!

The Invisible Man videoslot

The Invisible Man

För er som inte sett filmen så handlar den om historien om den galna och skräckinjagande proffessorn Griffin som på egen hand kommer på ett sätt att göra sig själv osynlig. Nackdelen? Drogen han använder gör han själv också väldigt aggresiv. Spelet som är hämtat från en av de bästa skräckfilmerna i historien kommer garanterat få dig att rygga tillbaka både en och två gånger.

Spelet består av som de flesta andra 5 hjul och 3 rader, du bjuds på 20 stycken fasta vinstlinjer där du har möjligheten att vinna från båda höger och vänster. Spelets RTP, återbetalning till spelarna ligger på 96.40%. Du kan välja att satsa allt mellan 0.20 och 100 euro vilket gör att du kan vinna riktigt stora pengar om du skulle vara den lycklige.

Freespins och bonusar

I spelet döljer sig en mängd olika bonusfunktioner för dig som spelare. Griffin’s Rage Bonus Game, Police Spins och free spins är några av alla de saker vi erbjuds. De två första ersätter WILD-symbolerna som vi är vana vid från andra spel.

Free spins aktiveras genom att de två olika WILD-symbolerna överlappar varandra, du har då 10 fina free spins att vänta. Överlappningen sker genom att de två olika symbolerna rör sig ett steg åt motsatt håll för varje re-spinn du gör.

Griffin’s Rage Bonus Game tar dig till tre olika platser där din uppgift är att söka rätt på den osynlige mannen, självaste Griffin. Belöningen för detta är allt ifrån multiplikatorer till myntvinster. Bonusspelet är över då symbolen med en polishatt visar sig.

Bonusspelet Police Spins är tre stycken free spins men med en mycket högre vinstchans tack vare de fem WILD-symboler som slumpmässigt placeras ut någonstans över spelplanen.

Spela i mobilen

Spelet finns självklart även i din mobila enhet och det är en mycket fin spelupplevelse vi bjuds på även där. Samtliga funktioner har bevarats och den välarbetade grafiken gör sig bra även här.

Sammanfattning

Det är med skräckblandad förtjusning vi spelar The Invisible Man. Spelet är så välgjort med alla sin animationer hämtade direkt ur filmen tillsammans med den mörka musiken i bakgrunden, vi kan lova en ren njutning för alla spelälskare!

22/06/2016

Spela The Invisible Man här