The Dark Knight Rises

Spela The Dark Knight Rises här

Är du ett fan av Marvel’s alla superhjältar? Är Batman din stora favorit? Då är detta casinospel helt rätt för dig och vi kan lova att du inte kommer bli besviken. Med Microgamings generösa utbud av bonusspel och stora vinster är det här spelet något för alla spelälskare!

The Dark Knight Rises videoslot

The Dark Knight Rises

Alla vet vi vem Batman är och alla har vi säkert hört talats om filmen The Dark Knight Rises. Att Microgaming väljer att göra en slot om en så omåttligt populär karaktär kan ses som riskfyllt med tanke på vilka förväntningar folk sätter. Men vi kan lova att ingen kommer bli besviken efter att ha testat denna nyhet. Spelet innehåller precis allt som man förknippar med Batman. Mystiken, skurkarna och uppgörelserna mellan det goda och onda!

Symbolerna i videosloten består bland annat av Bane, Cat Women, John Blake och så sjävklart Batman själv. Trots den mörka och mystiska stämningen som infinner sig i spelet är det inte annat än att man blir glad när man spelar ett så välgjort och högkvalitativt spel som detta är.

Spelet använder sig av det så populära sättet 243 sätt att vinna på, det vill säga att det finns inga förutbestämda vinstlinjer. Insatsnivån kan du välja mellan 3 kr till 75 kr vilket gör spelet till något som passar alla.

Freespins och bonusar

Spelet innehåller en mängd olika specialfunktioner som hjälper dig som spelare att vinna de stora vinsterna.

En unik funktion i spelet är på vilket sätt det antal free spins du erhåller bestäms. Antalet free spins avgörs nämligen med hjälp av utgången av ett slag mellan Batman och Bane. En annan möjlighet du har är att vid en omgång då du inte har någon vinnande kombination så kan slumpmässigt alla symbolerna på hjulen kastas om och ge dig en andra chans till vinst.

För att belönas med free spins i spelet ska man lyckas pricka in minst 3 Scatter-symboler, det är då du sedan får välja om du vill ha de free spins som Batman eller Bane samlat på sig under deras fighter. De båda karaktärerna har olika typer av fördelar inbäddade i sina free spins. I Batmans fall så får du möjligheten att byta ut en symbol till en WILD samt att ännu fler WILD-symboler kan dyka upp vilket kan ge dig vinstlinjer med maximala 6 symboler. Bane’s free spins ger dig fördelen genom en rullande spelplan samt ännu fler WILD-symboler på hjul 2 och 4.

Spela i mobilen

Som så många andra videoslotar finns även The Dark Night Rises för din mobil, även här är det ren njuting vi bjuds på.

Sammanfattning

Microgaming har verkligen lyckats med att plocka upp allt det vi tycker om med Batman och satt ihop det till en otroligt välgjord och snygg slot. Grafiken, animationerna samt ljudeffekterna gör att det här spelet känns otroligt spännande och du vill inte sluta spela i hopp om få se nästa animation eller uppleva nästa bonusfunktion.

22/06/2016

Spela The Dark Knight Rises här