Stickers

Spela Stickers här

Stickers är en underhållande och färgglad slot som lanserades av spelleverantören NetEnt i maj 2015. Spänning skapas med hjälp av vilda symboler som startar re-spins och humöret hålls på topp från första stund tack vare en glad och svängig musik. Eftersom Stickers är ett nytt spel med insatser för alla plånböcker används detta spel ofta av onlinecasinon för att ge ut free spins i.

Stickers videoslot

Stickers

I Stickers kan du glömma komplicerade regler och knepiga bakgrundshistorier för här är det fullt fokus på ett glatt spel med ett högt tempo på alla spelomgångar. Musiken får igång dig med ett positivt och taktfast tempo som kompletterar den färgglada grafiken perfekt. Symbolerna hålls enkla och klassiska med 4 fruktliknande klistermärken samt 5 klistermärken med A-10 i olika färgstarka kombinationer. Dessa härligheter snurrar runt på 5 hjul, 3 rader och tillsammans skapar dessa 20 fasta insatslinjer.

Freespins och bonusar

Stickers erbjuder dig inte några free spins men det finns re-spins att vinna vilket är minst lika roligt. Istället för vanliga WILD-symboler har nämligen NetEnt valt att lägga in en symbol som de kallar Sticky Wild som till en början fungerar som en traditionell WILD-symbol och ersätter alla andra symboler i spelet. Det som händer sedan är att denna symbol fastnar på spelplanen och du får en re-spin där alla övriga symboler snurras en gång till för en extra chans att skapa en vinst med samma WILD-symbol. Om en ny WILD-symbol skulle dyka upp under din re-spin belönas du självklart med en ny re-spin så sammanlagt kan det bli precis som klassiska free spins, men med en garanti av minst en WILD-symbol per snurr.

Spela i mobilen

Eftersom Stickers är ett spel från 2015 så skapades det inte bara i en version till datorn utan NetEnt passade på att skapa en touch-version samtidigt. Denna version fungerar felfritt i dina mobila enheter och erbjuder precis samma grafik och funktioner som du får se på en dator. Det betyder att du kan bära med dig detta färgglada spel under dagen med hjälp av en mobil eller en läsplatta och spela precis när det passar allra bäst för just dig.

Sammanfattning

Stickers är det ultimata spelet för dig som föredrar enklare spel framför slots med en historia och mer komplexa regler. Det finns inget konstigt eller knepigt alls med detta spel och det är precis det vi tycker så mycket om. Tankarna förs till det oändligt populära spelet Starburst som har klarat sig perfekt med ”endast” speciella WILD-symboler och vi tror att Stickers kan bli precis lika populärt och välspelat.

22/06/2016

Spela Stickers här