South Park Reel Chaos

Spela South Park Reel Chaos här

Trött på de vanliga personligheterna från South Park? Här kommer casinospelet som vänder upp och ner på den välkända TV-seriens karaktärer. I detta spel från Net Entertainment bjuds vi på de mörka sidorna av South Park. Ta chansen att bli den stora vinnaren!

South Park Reel Chaos videoslot

South Park Reel Chaos

Gillar du South Park från TV kan vi lova att du inte kommer kunna släppa taget om denna slot. Rösterna och animationerna är hämtade direkt ur serien så du kommer med största sannolikhet att få dig några sköna skratt samtidigt som plockar hem vinsterna från detta generösa spel.

Vi bjuds på en mängd bonusar, funktioner och stora vinstchanser. Det mest instressanta i spelet kan vara att många av bonusfunktionerna aktiveras helt slumpmässigt så din chans att vinna stort kan komma när du som minst anar det. En anledning även för dig som inte är något fan av serien att testa denna nya slot!

En väldigt fördelaktig funktion för oss som spelare är att man kan vinna på flera olika rader på samma snurr vilket kan ge en mycket trevlig utdelning.

Freespins och bonusar

Bonusfunktioner har man inte hållit igen med i detta spelet. Vi kan lova en mängd animationer och en mycket trevlig spelupplevelse.

WILD-symbolerna uppfyller sin vanliga funktion då dom ersätter alla andra symboler bortsett från andra specialsymboler för att ge dig den största vinsten.

En av de olika funktionerna är att Cartman plötsligt kan dyka upp och instensivt jaga General Disarray över hjulen, efter sig kan han lämna spår i form av att förvandla 2-3 hjuls symboler till WILD-symboler.

Skulle karaktären Kenny dyka upp gör han det för att slåss mot Professor Chaos och det kan dig en 5x multiplikator.

Har du ett snurr utan vinst behöver du inte deppa över det då du ibland tröstas med att Stan hoppar in och ger dig obegränsat med free spins ända tills du erhåller din efterlängtade vinstrad. Vad som dock är värt att tänka på är att för varje re-spin ökar din multiplikator med 1 så bästa scenario är att vinstraden kommer senare in i sessionen.

Den bonusfunktionen man som spelare ska hålla uppsikt efter är Mintberry Crunch bonusrunda, här har du chansen att plocka hem de stora vinsterna. För att detta ska hända ska symbolen med Mintberry Crunch dyka upp på hjul nummer 1, 3 eller 5. Din insats multipliceras då med 5 och du får gå en rond mot fyra olika fiender. De gångerna du plockar på dig en vinnande vinstkombination läggs din vinst i din vinstpott och din fiende förlorar energi. Skulle du lyckas med bedriften att besegra samtliga fiender kan du vänta dig en mycket generös bonus!

Spela i mobilen

Att spela i mobilen har blivit en allt större sjävklarhet och då finner även detta spel kombitebelt på iOS och Android.

Sammanfattning

Att aldrig veta när bonusarna slår in är något vi gillar skarpt i det detta spel, storvinsten är aldrig långt bort och spelet är ett måste oavsett om du är gillar TV-serien eller ej!

20/06/2016

Spela South Park Reel Chaos här