South Park

Spela South Park här

Är det möjligt att plocka ihop galenskapen från TV-serien South Park, trevlig musik och mycket trevliga animationer och sätta ihop det till en slot? NetEnt visar återigen sin skicklighet när de lanserar spelet South Park där många trevliga bonusspel och vinster är att vänta!

South Park videoslot

South Park

Animationerna och ljudeffekterna är hämtade direkt ur serien från TV, så alla som gillar serien kommer defentivt att uppskatta denna trevliga och underhållande slot.

Spelet är uppbyggt av 25 vinstlinjer som är fasta. Insatsnivåerna kan intressera båda dig som gillar att spela stort som smått, 2.50 kr till 2500 kr per snurr.

Bonusfunktioner och möjliga vinnande kombinationer är näst intill omöjligt att räkna då det finns otaliga och du bjuds på en mängd möjlighter till att få en lyckad spelupplevelse.

Freespins och bonusar

Vart ska vi börja? Spelet är fullkommligt fullt av överraskningar, bland annat har var och en av de fyra vännerna Kyle, Kenny, Cartman och Stan tilldelats varsitt bonusspel.

Kyle’s bonusspel belönar dig med 10 freespins varpå ytterligare spins kan erhållas under tiden. Många fina vinstchanser garanteras i detta bonusspel!

I Kenny’s specialspel är din uppgift att leda Kenny själv genom gatorna i Souht Park och varje gång du lyckas rädda honom från en fara belönas du med en generös vinst, upp till 139 00 mynt kan plockas hem!

Cartman bjuder dig på en annan intressant upplevelse i sitt bonusspel. Genom att klicka på olika buskar där det svåra är att finna alla hippies som döljer sig där bakom. Du har chansen på fyra olika vinster.

Sista funktionen bjuds vi på av Stan där du belönas med 2 free spins med en WILD-symbol på hjulet i mitten. Skulle du plocka upp ytterligare en sticky wild under dessa rundor kan du vänta dig två free spins till!

Många fler bonusfunktioner utöver de redan nämda finns gömda i spelet. Bland annat har Cartman en alldeles egen överraskning som visar sig i form av ett område på 3×3 symboler på de tre mittersta hjulen har möjlighet att bli WILD-symboler, i bästa fall lyckas du pricka in alla 9 symboler. Vi kan lova att du aldrig kommer att sluta bli överraskad i detta spelet!

Spela i mobilen

Plocka med karaktärerna ifrån South Park var du än befinner dig, spelet finns självklart tillgängligt för mobilen och spelupplevelsen är inte ett dugg sämre.

Sammanfattning

Att vi bjuds på ett spel med så många bonusfunktioner samt så många välgjorda animationer hämtade direkt från en av de mest omtyckta TV-serierna gör det här spelet till en storfavorit. Vi kan lova många intressanta spelupplevelser och ett spel du omöjligt kan tröttna på!

22/06/2016

Spela South Park här