Scarface

Spela Scarface här

Kan du inte få nog av kultklassikern Scarface från 1983 med Al Pacino i huvudrollen? Här kommer räddningen i form av NetEntertainment’s nya slot med samma namn. Tack vare ett sammarbete med filmproducenten Universal bjuds vi på härliga tillbakablickar från filmen med underbara ljudeffekter!

Scarface videoslot

Scarface

Elvira, Manny och Tony Montana, alla karaktärerna vi minns ifrån filmen finns här samtidigt som vi bjuds på de mest ihågkomna scenerna.

Spelet består av fem hjul, tre rader samt tjugo instatslinjer. Även om spelet inte bjuder oss på en mängd bonusfunktioner så finns där trots allt ett mycket adrenalinpumpande och snyggt bonusspel för oss som spelare att sträva efter.

Insatsnivåerna kan man anpassa från så lågt som €0.2 till €100. Spelet har också en förhållandevis hög återbetalning till spelare då dess RTP är höga 96.8%.

Freespins och bonusar

Stacked Wilds, WILD-symboler och det helt unika bonusspelet gör denna slot mycket rik på överraskningar och höjer spänningen rejält.

Symbolen Stacked Wilds som i detta spelet utgörs av Elvira, Manny och Tony Montana är något att hålla uppsikt efter, de kan dyka upp på hjul 2, 3 och 4. Beroende på vilket hjul de landar på kan de aktivera olika gynsamma funktioner som hjälper dig i jakten på vinsten.

En Stacked Wild på hjul 2 aktiverar en funktionen Nudge Spin vilket innebär att din Stacked Wild-symbol som nu ändrat skepnad till en Nudge Spin-symbol faller ner till ett steg och stannar där samtidigt som de nu endast är de andra hjulen som fortsätter snurra.

Funktionen på hjul 3 sätter igång Say Hello to me Little Friend som är det exklusiva i detta spelet. Ditt jobb är att försvara Tony Montana med hjälp av att skjuta ner ett antal gangstrar som tagit sig in i hans hus, minns du filmscenen? Din vinst bestäms sedan av hur många samt vilken vinst vardera av skurkarna var prissatta med så det gäller att vara smart när man väljer sina offer här.

Skulle det fjärde hjulet vara det som täcks av Stacked Wild-symboler kan du vänta dig 15 free spins med en x3 multiplikator.

Sammanfattning

Med så många återkopplingar till en så tidlös och uppskattad film som Scarface så går det inte att misslyckas. När man upptill detta lägger in riktiga scener från filmen tillsammans med ett utomordentligt soundtrack blir det här en slot som kommer står sig otroligt bra på maknaden och NetEnt visar återigen att man vet vad man gör, proffsigt!

22/06/2016

Spela Scarface här