Rabbit in the hat

Spela Rabbit in the hat här

Låt dig förtrollas i denna nya slot från MicroGaming. Du kommer att häpnas över alla tricks vi bjuds och inte ens märka hur jackpotten hamnade hos just dig. Sätt på dig trollkarlshatten, damma av trollstaven och gör dig redo för det du inte trodde var möjligt!

Rabbit in the hat videoslot

Rabbit in the Hat

Spelet andas nytänkande och vilja att skapa något nytt på marknaden. Man kan inte annat än att gilla resultatet. Kaniner trollas fram och tillbaka som att det inte fanns nått slut, trollkarlen står vid sidan om hjulen och hjälper till på alla sätt han kan så att du får plocka hem vinsterna.

Spelet består av 5 hjul, 3 rader och 9 fasta instatslinjer där myntvärdet kan vara 0.01, 0.02, 0.05, 0.10 eller 0.20.

Insatserna i spelet är relativt små, från €0.09 till €18 men det minskar ändå inte dina chanser till att vinna stort, med lite magi kan allt hända.
Även om spelet kanske inte vänder sig till spelarna som föredrar de stora insatserna så kan spelet ändå locka alla typer av spelare med sin mycket välgjorda grafik samt de finurliga animationerna.

Jackpoten som kan bli så som €18.000 borde väl också locka de flesta att göra några snurr.

Freespins och bonusar

Det som gör det här spelet speciellt är det oförutsägbara och alla gillar vi väl överraskningar. Det som sticker ut i det här spelet är att det när som helst kan dyka upp en magisk hatt ovanför det 5e hjulet. Efter varje spin flyttar sig sedan hatten ett steg åt vänster och om du skulle lyckas pricka in en WILD-symbol under hatten vinner du bonusvinsten som kan vara allt mellan free spins, heltäckande WILD-hjul, slumpmässig kontantvinst eller en ”hemlig” vinst som kan vara något av de tre tidigare nämnda. Chansen finns att vinna hela 50 freespins.

Spela i mobilen

Självklart finns spelet även tillgängligt för din mobil och inte är kvaliteten sämre. På resande fot, i väntan på bussen, ja du kan ta med dig detta förtrollande spel var du än kan tänkas vara på väg. Det finns inga gränser i magins värld!

Sammanfattning

Ett spel som är lätt att uppskatta på grund av dess användarvänlighet. Det är enkelt, lever upp till sina förväntingar samt har en bra utdelning, RTP ligger runt 96.61%. Vi tror att det här spelet är något som de flesta spelare kan ta till sig vare sig man besitter magiska krafter eller ej.

Låt magin flöda!

22/06/2016

Spela Rabbit in the hat här