Pumpkin Smash

Spela Pumpkin Smash här

pumpkin smash

Under hösten 2017 lanserade Yggdrasil sin nya spelautomat Pumpkin Smash som snabbt blev en stor favorit för många casinoentusiaster! Denna slot kommer ta dig till en övergiven kyrkogård där pumporna vaknar till liv när du tar ett kliv innanför grindarna. Temat är en kombination av amerikanskt Halloweenfirande och den Mexikanska motsvarigheten ”De dödas dag”och genomgår under hela spelet gång. Från häftiga symboler till den medryckande musiken är varenda del av denna spelautomat planerad till fullo. Pumpkin Smash är en väldigt enkel och frägglad spelautomat som passar alla, vare sig du är nybörjare eller spelat länge.

Pumpkin Smash Spelautomat

Pumpkin Smash är en videoslots som utspelas på 5 hjul, 3 rader och 20 fasta vinstlinjer och vinsterna betalas ut från vänster till höger. Du kommer få hur de aztekinspirerade skeletthuvuden rullar fram och skapar vinnande kombinationer. Har du turen att rulla fram Wild symbolen kommer denna komplettera en vinnande rad och mynten kommer rassla in! Hur som helst kommer bakgrundsmusiken att få in dig i den mexikanska känslan och rycka med dig in i festkänslan!

Pumpkin Smash är väldigt enkelt att hänga med i, så är du en nybörjare är detta spel perfekt att börja med! Dessutom passar spelautomaten en hel del olika typer av spelare då du kan satsa mellan 1 krona upp till hela 1 000 kronor  på varje snurr. Eftersom du spelar med fasta vinstlinjer kan du endast ställa in myntets storlek.

  • Minsta insats är 1 kr per spinn
  • Max insats är 1 000 kr per spinn
  • Spelet har en auto-spin inställning för dig som vill luta dig tillbaka, din insats och mellan 10 – “oändligt”

Freespins och bonusar

Som sagt är Pumpkin Smash en väldigt enkel spelautomat som “bara” har två olika bonussymboler, en wild och en scatter. Kommer du in i bonusspelet kommer det rassla in både free spins och mynt, dessutom kommer man dit ganska ofta vilket gör att det är högt tempo i spelautomaten. Dock saknar vi någon slags bonusmekanik i grundspelet då spelautomaten förlitar sig väldigt på bonusrundan. Hur som helst är det en snabb slot som bidrar med mycket spänning!

Wild-symbolen

Wild-symbolen är den lila med ordet “Wild” skriver, med andra ord är den svår att missa! Får du denna kommer den att ersätta alla andra symboler förutom scattern och skapa en vinnande kombination.

Scatter-symbolen

pumpkin smash bonus runda Det är här festen drar igång på riktigt och bonusarna börjar trilla in. Scatter-symbolen i Pumpkin Smash är i form av en pumpa som  är fylld med guld och skatter, ordet “Bonus” står skrivet över. Du måste få minst 2 stycken pumpor för att kunna komma till det nervkittlande bonusspelet. Du kommer komma in i en helt ny värld där det roliga sker. Du kommer få en pumpa för varje scatter du får som kommer att krossas och visa vad det är för bonus som gömmer sig där i. Ju större din pumpa är desto mer finns inuti! En pumpa kan ge mellan 2 – 20 priser, så håll tummarna att din innehåller ett gäng med priser! Pumporna kommer alltså att krossas och dina bonusar kommer samlas och sedan drar det roliga igång! Det finns tre typer av bonusar som du kan få under bonusspelen:

Får du den gröna symbolen kommer detta ge dig freespins, får du mer än tre pumpor kommer du garanterat samla på dig ett gäng gratissnurr. Så fort du vet vad det är som gömmer sig i dina pumpor så kommer dina freespins att dra igång och rulla. Då kan du luta dig tillbaka och se hur mynten trillar in! När du är i bonusspelet kan du få ännu fler scatters och därmed ännu fler fartfyllda freespins, då räcker det med att du får en scatter-symbol för att samla på dig fler bonus!

Den blåa symbolen kommer ge dig mellan  x2 – x7 multiplikation på olika symboler och vara under hela freespins-rundan.

Det gyllene myntet kommer ge dig en hel del slantar, rättare sagt mellan 2 – 2 000 mynt!

Spela I mobilen

Tack vare att Yggdrasil använder sig av iSENSE 2.0, och är en HTML5-produkt som gör det möjligt att lansera spel på både dator, surfplatta mobil samtidigt kommer du kunna spela på vilken enhet du vill! Pumpkin Smashs mobilversion är precis lika snygg och funkar likadant som datorversionen!

Sammanfattning

Pumkin Smash har blivit en personlig favorit! Kanske är det för att den är så enkel eller för att man ofta får dras in i den nya världen där pumporna krossas och bonusar kommer fram. Grafik och musik är precis som alltid med Yggdrasil, utvecklad till perfektion. Det enda som vi saknar är slags bonusmekanik i grundspelet då spelautomaten förlitar sig väldigt på bonusrundan.  Dock har spelautomaten en ganska hög RTP på 96,2%! Så ta klivet in på kyrkogården och häng med i det fartfyllda äventyret!

29/11/2017

Spela Pumpkin Smash här