Piggy Riches

Spela Piggy Riches här

Piggy Riches är en knasig och underhållande slot som skapades av den svenska spelleverantören NetEnt. Utgångspunkten i denna slot för onlinecasino är ett par rika grisar som gärna delar med sig av sin rikedom med vilda symboler och upp till 28 free spins med multiplikator.

Piggy Riches videoslot

Piggy Riches

Rika och bortskämda grisar är inget som man stöter på ofta i vardagen, men i Piggy Riches är det helt normalt att vara en rik gris med kostym och dyra örhängen! Bland symbolerna ser du, förutom huvudpersonerna Her och Fru Piggy, säckar med pengar, överfulla spargrisar, bilnycklar tillhörande lyxiga bilar, guldtackor och flådigt dekorerade kortleks-symboler. Du ser dessa symboler snurra runt på 5 hjul och 3 rader som tillsammans ger plats för 1-15 aktiva insatslinjer. Med lite tur så får du ta del av den härliga rikedomen och vinna generösa vinster!

Freespins och bonusar

Som nämnt tidigare så är Herr och Fru Piggy i fokus i detta eleganta spel och de båda fungerar som specialsymboler som kan vara riktigt generösa och vilja dela med sig av sina pengar. Herr Piggy som du lätt känner igen med sin höga hatt och käpp fungerar som en WILD-symbol och ersätter följaktligen alla andra symboler i spelet förutom sin fru. Han bjuder dessutom på höga vinster då alla vinstgivande insatslinjer med denna symbol tredubblas.

Fru Piggy är scatter-symbolen i Piggy Riches och hon har förmågan att dela ut priser på upp till generösa 100 gånger din totala insats i spelomgången plus att hon gärna ger ut free spins. Upp till 28 free spins kan du belönas med och dessa har en multiplikator på upp till x6 samt att fler free spins kan adderas medan denna funktion är aktiv.

Spela i mobilen

Piggy Riches är ett av NetEnts spel som räknas in bland klassikerna så självklart vill de erbjuda detta spel till alla spelare, vare sig du spelar på en dator eller på en mobil enhet. Detta spel finns därför i en touch-version så att du kan uppleva spelet och alla dess funktioner på en mobil eller läsplatta. Att spela på en mobil enhet uppskattas av fler och fler spelare tack vare den frihet som det medför och du kan helt själv bestämma vart och när du önskar spela.

Sammanfattning

Trots de roliga funktionerna måste vi säga att det är det originella och lite knasiga temat som lockar allra mest i Piggy Riches. Herr och Fru Piggy blir snabbt våra favoriter när de kommer och bjuder på både WILD-symboler och härliga free spins och som vanligt så är det underhållning på högsta nivå när NetEnt är i farten.

22/06/2016

Spela Piggy Riches här