Neon Staxx

Spela Neon Staxx här

I Neon Staxx tas du med på en tidsresa tillbaka till 80-talets neonfärger i en slot med ett unikt utseende. Spelleverantören NetEnt har skapat ett spel som erbjuder ett stort antal staplade symboler, vilda symboler och upp till 20 free spins med extra många vinstchanser att ta del av online.

Neon Staxx videoslot

Neon Staxx

Från början till slut i Neon Staxx osar spelet av 80-tal med sina neonfärger och en genomgående retro känsla. Bland symbolerna finns det 4 stycken färgglada symboler som föreställer olika skräckinjagande djur samt 4 stycken kortlekssymboler med A-J. Dessa snurrar runt på en spelplan som dels är större än många andra, men som även har ett lite unikt utseende. Storleken på denna spelplan är 5 hjul och 4 rader och det som gör spelets utseende så speciellt är att hela planen är tiltad bakåt vilket skapar en häftig känsla.

Freespins och bonusar

Det finns två symboler med speciella förmågor i Neon Staxx varav den ena är en klassisk WILD-symbol som kan ersätta alla symboler i spelet förutom den andra specialsymboler som är en scatter-symbol. Denna scatter-symbol ger dig 10, 15 eller 20 free spins beroende på hur många symboler som uppenbarar sig på spelplanen åt gången.

Den funktion som kan skapa de allra bästa vinsterna för dig är dock inte en speciell symbol utan det är en funktion som staplar en slumpmässigt utvald symbol inför varje ny spelomgång. Denna funktion kallas SuperStaxx-funktionen och gör så att en utvald symbol staplas på alla 5 hjulen inför varje ny spelomgång för att ge dig extra många möjligheter till vinst med just denna symbol. Under free spins är det endast de symbolerna med högst värde, det vill säga WILD-symbolen samt de olika djur-symbolerna som staplas.

Spela i mobilen

Som ett av de nyare spelen av NetEnt är det en självklarhet att Neon Staxx finns att avnjuta i både en desktop-version samt en touch-version. De två olika versionerna innehåller precis samma färgglada grafik och härliga funktioner, den enda skillnaden är att en version är skapad för att fungera på en dator och den andra för att fungera lika bra på en mobil enhet. Att spela på en mobil enhet ger dig ett val i precis när och vart under dagen det passar bra för just dig att spela då du har möjlighet att bära med dig Neon Staxx i din mobil eller läsplatta.

Sammanfattning

Neon Staxx är det perfekta spelet för dig som gillar 80-talet eller helt enkelt bara är lite svag för neonfärger. De klassiska WILD-symbolerna och free spinsen är underhållande som alltid men i Neon Staxx är det funktionen med staplade symboler som skapar de bästa vinsterna och medför högsta nöje.

22/06/2016

Spela Neon Staxx här