Lights

Spela Lights här

Spelleverantören NetEnt har flera spel som anses vara klassiker och som följaktligen är extremt populära på onlinecasinon. Lights är ett av dessa spel som har kommit riktigt långt på att ha en okomplicerad och rättfram grafik med chans till många free spins samt en garanti på vilda symboler i varje spelomgång.

Lights videoslot

Lights

Lights är ett elegant och hänförande spel där vackra rislampor och eldflugor står i fokus. Inspirationen till temat har NetEnt hämtat direkt från Sydostasien och de har lyckats skapa ett avslappnande spel med en lugn musik i bakgrunden samt en mjuk och följsam grafik. Symbolerna består av 5 vackra lampor och 5 mjuka kortlekssymboler, numrerade från A till 10. Spelplanen utgörs av 5 hjul, 3 rader och det finns 9 fasta insatslinjer som skapar vinster för dig. Som alltid i spel som skapats av NetEnt så erbjuds du flera olika val av storlek på myntvärde samt nivå som gör att du kan reglera din insats per spelomgång till att passa perfekt för just dig.

Freespins och bonusar

Ett gäng med eldflugor flyger runt över spelplanen i varenda spelomgång och förvandlar mellan 2 och 4 symboler till flytande WILD-symboler. Dessa ersätter alla symboler i spelet förutom scatter-symbolen. Scatter-symbolen i sin tur startar free spins varje gång du lyckas få fram minst 3 av den i en och samma omgång. Upp till 30 free spins kan du belönas med och fler kan vinnas under tidens gång. Eldflugorna flyger runt lite extra mycket medan du spelar dina free spins och förvandlar istället mellan 3 och 6 symboler till flytande WILD-symboler i varenda ny snurr i detta läge.

Spela i mobilen

Lights är ett av NetEnt mest klassiska och välspelade spel som finns tillgängligt för alla spelare, vare sig du föredrar att spela på en dator eller på en mobil enhet. Touch-versionen av Lights har precis samma funktioner som på en dator och grafiken är lika lysande. Möjligheten att spela på en mobil enhet ger dig en frihet i att välja tid och plats som du önskar spela på, då du kan bära med dig spelet i en mobil eller läsplatta.

Sammanfattning

Om du har en förkärlek till lite enklare spel utan några konstigheter eller komplexa historier så kan Lights vara det ultimata spelet för dig. Vi tycker mycket om den okomplicerade grafiken som är så mjuk och följsam, vilket kompletteras perfekt med den lugna musiken. Chansen till free spins ökar spänningen och det är riktigt roligt att veta att varenda spelomgång alltid innehåller minst 2 stycken WILD-symboler som gärna hjälper till att skapa vinster!

22/06/2016

Spela Lights här