Jack Hammer 2

Spela Jack Hammer 2 här

Var du också en av oss som inte kunde få nog av casinospelet Jack Hammer? Då kommer du fullständigt älska NetEnt’s uppföljare Jack Hammer 2. Mer action, fler bonusspel, större vinstchanser, det här är en slot du måste testa!

Jack Hammer 2 videoslot

Jack Hammer 2

NetEnt har lyckats behålla allt det vi gillade från föregångaren Jack Hammer, skurkarna, spänningen och det mycket uppskattade serietidningsformatet. Men för att ge oss spelare det lilla extra har dom toppat det med ännu flera spellinjer, hela 99 stycken att jämföra med de 25 från Jack Hammer, allt för att ge dig som spelare fler vinstchanser.

Symbolerna i spelet är nya, i denna verision hittar vi istället för Dr Wuten gangstern Don Crabby. Andra nya symboler är Krabklon & Knytnäven, Motorbåten, Elektriska ålen och många fler.

Den maximala insatsen per snurr är €250 vilket kan ge dig en vinst på otroliga 990 000 mynt, med största myntvärde blir du €495 000 rikare. Spelets RTP är också en av de högre vi kan hitta på marknaden med hela 97.10%.

Freespins och bonusar

Även i denna uppföljaren hittar vi en mängd bonusfunktioner som ska göra allt för att vi som spelare ska vinna stort.

Sticky Wins som var en mycket uppskattad funktion finns kvar även i detta spel, en funktion som innebär att varje gång en vinnande kombination visar sig fastnar de hjulen och endast de andra hjulen snurrar i nästa omgång.

Free spins belönas du med om du lyckas pricka in minst fem elektriska ålar på ett snurr, dock behöver dom inte vara uppradade efter varandra. 5 ålar kommer att belöna dig med 10 free spins, 6 ålar ger dig 13 free spins, 7 ålar ger dig 16 free spins och lyckas du plocka fram 8 ålar aktiveras 20 free spins. För att öka dina chanser till free spins ännu mer finns WILD-symbolerna som hjälp och som alltid, under dina free spins har du alltid multiplikatorn 2x.

Sist men inte minst har vi den mycket attraktiva jackpoten som erhålls då symbolerna med Jack Hammer radar upp sig, utbetalningen är otroliga 500 mynt per satsat mynt!

Spela i mobilen

Precis som med Jack Hammer finns även Jack Hammer 2 i din mobil och det är en mycket trevlig spelupplevelse vi bjuds på. Användarvänligt, slående grafik och proffsiga animationer.

Sammanfattning

Vi trodde inte det gick att utveckla den mycket välgjorda föregångaren Jack Hammer men den här uppföljaren har sannerligen visat att ingenting är omöjligt. Så välgjort, grafiken ihop med den actionfyllda spelupplevelsen gör det här till ett spel vi sent kommer att glömma!

22/06/2016

Spela Jack Hammer 2 här