Jack Hammer

Spela Jack Hammer här

Någon gång testat att läsa en slott? I NetEnt’s nya utgåva Jack Hammer kan man lätt tro att man sitter och läser direkt ur en serietidning om en dektektivgåta som ska lösas. Plocka på dig dektektivrocken och fram med förstoringsglaset, nu börjar sökandet efter jackpotten!

Jack Hammer videoslot

Jack Hammer

Direkt slås man av vart insperationen till det här spelet kommer ifrån, seriernas värld. Den skumma och lite mystiska stämningen infinner sig vid första kontakt med spelet. Med en stad upplyst endast av månens sken i bakgrunden och symboler av dektektiven Hammer, skurken Wuton, zeppelinare och banditer är intresset och nyfikenheten på topp redan innan man hunnit sätta igång.

Spelet vänder sig till samtliga typer av spelare, vare sig du spelar stort eller lite mindre. Du kan satsa så mycket som 2.500 kr per snurr. Skulle du lyckas få 5 stycken av antingen Hammer eller Wuton på en spellinje så är du garanterad hela 1000 mynt.

Freespins och bonusar

Det finns många unika spel och funktioner som du belönas med beroende på vilka kombinationer du får ihop. Spelet har en freespin symbol som fungerar som en scatter, WILD-symboler samt en bonusfunktion som kallas ”sticky wins”. Alla scatter-symboler ger free spins, 5 stycken ger 10 free spins, 6 stycken ger 15, 7 stycken ger 20, 8 stycken ger 25 och skulle man lyckas pricka in 9-15 scatter belönas man med 30 stycken free spins. Som en extra belöning har alla free spins en 3x-multiplikator.

WILD-symbolen fungerar som vanligt då den byts ut mot den symbolen som ger dig bäst utdelning med undantag för free spin symbolen.

Sticky win-funktionen är den du hela tiden ska sträva efter att få då den ger dig stora möjlighter till att öka dina vinster. Om du får mer 3 eller fler scatter-symboler aktiveras funktionen vilket gör att hjulen som har dom vinnande symbolerna slutar snurra, nästa gång är det alltså bara de resterande hjulen som snurrar.

För att fullända det här spelet finns det även en jackpot på otroliga 250.000 mynt, symbolen med Jack Hammer måste då visa sig i alla rutor.

Spela i mobilen

Vill du inte sluta livet som dektektiv, du kan vara lugn. Mobilverisionen av Jack the hammer gör ingen besviken utan du kan glatt fortsätta spela var du än är på väg med samma höga kvalitet.

Sammanfattning

Spelet är för bra för att inte testa och vi kan lova att om du testar så kommer du vara lika fängslad som skurken Watson är när dektektiv Jack fått upp spåren!

22/06/2016

Spela Jack Hammer här