Hot as Hades

Spela Hot as Hades här

Microgaming erbjuder oss Hot as Hades som är en slot för alla som söker efter ett spel med insperation från den grekiska mytologin. Spelet erbjuder otaliga bonusspel för att öka spänningen än mer.

Hot as Hades videoslot

Hot as Hades

Ett spel som tänjer på gränserna på alla sätt och vis. Hades, alltid omskriven i sagorna som den onde guden som regerade över underjorden är i det här spelet din närmaste vän i jakten på de stora skatterna. Vid din sida finner du också alla de andra välkända gudarna från denna tid, Poseidon, Cederus, Medusa och sist men inte minst Zeus.
Spelet har en underhållande och trivsam touch där du som spelare kan komma att få dig några skratt under tiden som du spelar. Musiken och grafiken är enkel men tillsammans gör det spelet komplett. Lägger man då till alla de underbara animationer man bjuds på kan man inte annat än att gilla vad man ser. Symbolerna föreställer allt ifrån de olika gudarna till Hades trehövdade hund.

Spelets RTP som ligger på 96% är också något över vad spelen från Microgaming i vanliga fall ligger på.

Freespins och bonusar

Hot as Hades är fullkomligt fullt av bonusfunktioner, du har till och med chansen att få spela det helt unika bonusspelet ”Jakten på kristallhjälmen”.
Som i många andra spel visar sig även WILD-symbolen även här och den dyka upp på alla 5 hjulen. För att ge dig bättre vinstchanser ersätter den alla andra symboler förutom scattersymbolen.

Nu till funktionen som får spelet att verkligen sticka ut från mängden. ”Jakten på kristallhjälmen” belönas du med när 3 eller fler scattersymboler visar sig på hjulen. Du kan starta från 5 olika nivåer, varpå du får ett försök att klara varje nivå. Värld 1 börjar med att du ska välja en av fem krukor, där en innehåller bonusvinsten. Nästa värld tar dig till Medusas trädgård där du istället för krukor väljer en av fem dörrar. En av dörrarna är dock en väg ut ur bonusspelet så se till att välja rätt. Vägen fortsätter sedan till Poseidon där du ska välja rätt snäcka, men se upp, denna gången finns det två snäckor som tar dig ur bonusspelet. Nivå 4 leder dig till Zeus, där du ska se till att välja rätt moln, två av dem leder dig vidare till den sista nivån där du väljer mellan fem skattkistor för att hitta kristallhjämen. Skulle du välja rätt kan du vänta dig en storvinsten!

Spela i mobilen

Svårt att släppa taget om spelet? Du kan vara lugn, spelet finns även för mobilen så du kan befinna dig både i underjorden hos Hades eller uppe bland molnen hos Zeus samtidigt som du plockar hem storvinsterna.

Sammanfattning

Med en stor knippe av underhållning och med alla de genomtänkta animationerna man bjuds på så tycker vi helt klart att det här spelet är något som markanden saknat innan.

22/06/2016

Spela Hot as Hades här