Gonzo’s Quest

Spela Gonzo’s Quest här

Gonzo’s Quest är en mycket välkänd och omtyckt slot, skapad av spelleverantören NetEnt som i och med denna lansering introducerade nytänkande och vinstgivande funktioner. Denna videoslot utlovar både underhållande grafik och bonusfunktioner så som WILD-symboler och free spins som i detta spel kallas free falls.

Gonzo’s Quest videoslot

Gonzo's Quest

Du tas med på en resa tillbaka i tiden för att stifta bekantskap med Gonzo som reser längs Amazonas medan han letar efter den mytomspunna staden El Dorado. Gonzo är en man som är helt och hållet på din sida vilket du påminns om varje gång du vinner en lite större vinst då han hyllar dig med en dans vid sidan av spelplanen. Gonzo’s Quest var en av de första slotsmaskinerna som införde fallande brickor, eller i det här fallet fallande stenblock, istället för de klassiska rullande hjulen. På dessa stenblock ser du inristade figurer och symboler som har inspirerats av sydamerikanska masker och gudabilder.

Freespins och bonusar

Nu kommer vi till det som gör att Gonzo’s Quest sticker ut från många andra spel som du kan hitta på casinon idag! Eftersom Gonzo’s Quest inte har de traditionella hjulen kallar vi dem istället för kolumner och spelet har 5 stycken till antalet, vilka är uppdelade i 3 rader och det ger sammanlagt 20 insatslinjer att satsa på. Det finns en WILD-symbol som är lite extra kraftfull då den kan ersätta alla symboler i spelet, inklusive scatter-symboler som ger free falls.

Den funktionen som kommer att hjälpa dig allra mest med att skapa vinster är avalanche vilket betyder att alla symboler som är med i en vinstgivande linje försvinner och lämnar plats till nya symboler. I samband med att du får nya möjligheter till vinst så startar dessutom en multiplikator som ökas med varje avalanche. Som du förstår finns det många chanser till vinst här! Som om det inte var nog så har du dessutom möjlighet att vinna free falls som såklart innehåller avalanche-funktionen de med.

Spela i mobilen

Kravet på spelleverantörer blir ständigt större för att de ska skapa spel som är kompatibla med mobila enheter då fler och fler spelare föredrar detta spelsätt tack vare friheten det medför. Gonzo’s Quest finns i en mobilversion som fungerar perfekt på din mobil eller läsplatta och du kan självklart avnjuta samma härliga funktioner och symboler i den versionen som på en dator.

Sammanfattning

Gonzo’s Quest är ett extremt populärt spel och vi förstår verkligen varför. Det innovativa upplägget med kolumner istället för hjul har använts i flera spel på senare tid med det var i Gonzo’s Quest som det introducerades och blev omtyckt. Det är alltid lika underhållande att se symboler försvinna och lämna plats för nya symboler och det är såklart bara roligt att se vinsterna adderas ihop!

22/06/2016

Spela Gonzo’s Quest här