Gemix

Spela Gemix här

Testa på det här nya tetris-inspererande casinospelet från Play’n GO. Glöm de vanliga tankarna om hur spelen är uppbyggda, det här är nåt helt nytt, en upplevelse som alla är skyldiga att testa. Vi bjuds på en mängd bonusspel och free spins, du kommer inte att bli besviken!

Gemix videoslot

Gemix

Spelet bygger inte alls på samma sätt när det kommer till att bestämma dina vinster. Istället för vanliga hjul med insatslinjer så använder sig Gemix av ett typ av rutnät med olika nivåer som gör att du kan vinna de riktigt stora pengarna. Uppskattat med detta nytänkandet som bryter mönstret och det är verkligen ett välgjort spel med vackra färgkombinationer samt trevlig musik i bakgrunden.

Spelet bygger på ett bord med 7×7 antal symboler, som påminner väldigt mycket om det omåttligt populära Candy Crush Saga. Gröna, orangea, rosa, lila, blåa, turkosa, gula och röda, ja symbolerna finns verkligen i alla färger. Du vinner varje gång du lyckas få 5 eller fler av samma symboler intill varandra.

Det finns 3 världar att sig igenom, där varje värld har 3 nivåer. I den första världen är ditt jobb att hjälpa gruvarbetarna nere i gruvorna med att hitta ädelstenar. Nästa värld leder dig till en förtrollande sagovärld och i den sista världen, värld 3, placeras du i en trollskog där du får möta en trollkarl.

Freespins och bonusar

Det finns gott om bonusspel i Gemix, vilket gör spelet riktigt spännande under hela tiden du spelar. Lyckas du få bort 20 eller symboler på ett snurr så aktiverar du en av följande fyra belöningar, Nova-explosion, Kedjeblixt, Ljusstråle eller Kristalladdningen. Skulle du lyckas få bort 40 eller fler symboler vid ett och samma snurr så multipliceras din vinst med 3!

  • Nova-explosion innebär att alla intilliggande symboler försvinner.

  • Kedjeblixt kopplar ihop två stycken hörn-symboler med varandra och gör så att symbolerna där emellan visas som en av hörn-symbolerna.

  • Ljusstråle gör en av symbolerna till en laserstråle som skjuter ut en stråle i slumpmässig riktning och alla de träffade symbolerna förvandlas till andra symboler.

  • Kristalladdningen väljer en symbol och gör alla andra matchande symboler till en annan sort.

Spela i mobilen

Ett spel inspirerat av Candy Crush Saga, säger det dig någonting så måste det vara att det går utmärkt att spela det även på mobilen. Du behöver aldrig släppa taget om detta mycket tilltalande spelet.

Sammanfattning

Med så många nya funktioner, grafiken samt alla bonusfunktioner ser vi inte riktigt hur man ska kunna tröttna på detta spelet. Så sätt igång och testa denna nya kreativa nyhet från Play’n GO!

22/06/2016

Spela Gemix här