Game of Thrones

Spela Game of Thrones här

Snurra din väg till megavinsterna idag

Spelproffset Microgaming har tagit på sig det ärofyllda uppdraget att omvandla världens mest påkostade serie till slotformat. Nu är spelet Game of Thrones här. Ta reda på precis hur bra den är – och spela den före alla andra. Vi på freespins.nu har snurrat oss snurriga och det här är vår dom.

Game of Thrones Spelautomat

Trogna fans över hela världen kommer inte bli besvikna. Det var ett att prestigefyllt jobb att ta sig an världens inte bara mest påkostade serie, men världens antagligen bästa serie genom tiderna. Men om det var någon som skulle klara det var det ju spelgeniet Microgaming.

Game of Thrones är den prisvinnande serien från HBO, baserade på de bästsäljande böckerna som följer De sju kungarikena och kampen om järntronen. I samarbete med HBO har nu Microgaming tagit fram en fartfylld, underhållande och vinstgivande slot som du kommer uppsakatta oavsett om du bevittnat fenomenet eller inte.

GOT är en 5  x 3 klassisk spelautomat i världsklass fullproppad med hela 243 vinstkombinationer för att ge dig ännu bättre vinstodds. Om ditt mål är att vinna pengar när du spelar online så är det här spelet en av dina bättre chanser. Välj vilket hus du ska försvara – men tänk dig för först.  Sista stående erövrare belönas med megavinster. Hela 121 000 mynt för att vara exakt.

  • Minsta möjliga insats är 0.30 kr per spinn
  • Högsta möjliga insats är 15 euro per spinn
  • Spelet har en knapp för dig som vill välja Max bet direkt och satsa stort.

Freespins och bonusar

Äventyrliga bonusfunktioner som gör dig helt snurrig? Jajamen. Den här spelarenan lämnar du inte utan att längta efter mer. Läs mer om vilka symboler som utgör slotens scatter och free spins symboler alldeles här nedanför.

Online slotens wild-symbol är GOT-loggan och scattern är symbolen med järntronen. Medan spelets wildsymboler ger dig de störst potentialla vinstchanserna belönar scatter-symbolen dig med pengapris.

Du kan aktivera slotens bonusspel när du får tre scatter symboler och du kommer då få välja vilket av de sju stora kungadömen som du vill kämpa för. Beroende på vilket hus du väljer att stötta i kampen om järntronen betyder olika hus olika typer av gratissnurr, multiplikationer och staplade symboler. Vad väljer du?

Spela Microgaming Game of Thrones idag

  • House Baratheon: 8 free spins med 5x multiplikator + 3 Baratheon-symboler
  • House Lannister: 10 free spins med 4x multiplier + 4 Lannister-symboler
  • House Stark: 14 free spins med 3x multiplikator + 5 Stark-symboler
  • House Targaryen: 18 free spins med 2x multiplikator + 6 Targaryen-symboler

Spela I mobilen

Vill du spela Microgamings online slot Game of Thrones direkt i mobilen? Inga konstigheter. Klart att världens bästa spelutvecklare har tänkt på det. Med bara bästa möjliga kvalitet får du en felfri upplevelse i valfri mobilenhet, eller surfplatta, utan nedladdning av mjukvara eller app. Många casinon erbjuder även möjligheten till att spela gratis. Ta chansen att snurra din väg till järntronen – överallt!

Sammanfattning

Följer du också den HBO-serien slaviskt? Bra. Då kommer du inte bli besviken. Game of Thrones är en adrenalinfylld 5 x 3 spelautomat med otroliga 243 vinstlinjer som du kan uppskatta oavsett om du sett serien eller inte. Spela online sloten live idag för att föreviga speläventyret och ta hem livsförändrande spelvinster.

09/08/2017

Spela Game of Thrones här