Fairy Gate

Spela Fairy Gate här

fairy gate slot recension Precis som i vanlig ordning levererar Quickspin otroliga spelautomater med fängslande historier. Det nyligen lanserade spelet Fairy Gate har fått alla att tappa hakan och fångat vår uppmärksamhet. De färgglada älvorna kommer ta dig in i de magiska skogarna och ge dig en spelupplevelse du sent kommer att glömma. Låt dag gå till skymning och låt dina freespins rulla in med det magiska trädet. Som du kanske hör är det fullt med magi i spelet som gör att du kommer vilja sitta och snurra ett bra tag!

Fairy Gate Spelautomat

Fairy Gate är en videoautomat som spelas över 5 hjul, 3 rader och fasta 20 vinstlinjer. Om du letar efter ett spel med perfekt grafik kommer Fairy Gate garanterat leva upp till dina förväntningar, men vad väntar vi oss egentligen av Quickspin annat än just felfritt? De förtrollade symbolerna passar in perfekt i spelets tema och gör att intrycket blir ännu starkare. De vackra älvorna är det högst utbetalande symbolerna, medan A,K, Q eller J är lågvinstsymbolerna. Alla vinster kommer betalas ut från vänster till höger. Denna spelautomat är relativt enkel att hänga med i, så vare sig du är en erfaren spelare eller helt ny ombord, kommer Fairy Gate passa. Dessutom passar spelautomaten en hel del olika typer av spelare med sin stora bredd av val, mellan 2 kronor upp till hela 1 000 kronor kan du satsa på varje snurr.

  • Minsta insats är 2 kr per spinn
  • Max insats är 1 000 kr per spinn
  • Spelet har en auto-spininställning för dig som vill luta dig tillbaka, din insats och mellan 10 – 1 000 auto-snurr

Freespins och bonusar

Om vi inte sagt detta innan kan du förvänta dig en hel del magiska bonusar när du spelar på Fairy Gate. Vad sägs som både Wilds, scatters, free spins och respins? Detta är vad du kan vänta dig när du spelar och hålla tummarna för de bästa bonusarna ska komma när du snurrar!

fairy gate wildWild Symbolen 

I Fairy Gate är Wild symbolen en gyllende metallbit med Wild skrivet i rosa. Denna symbol är alltid lika uppskattad då den kan ersätta alla andra symboler och omvandla de till en vinnande kombination. Dock kan den inte omvandla några andra bonussymboler till andra.

Scatter Symbolen
fairy gate scatter symbol

Det är nu magin börjar ske, kolla noga på hjul 2, 3 och 4 då det är där dina scatters kan komma när som helst! Det är en lila älva med en måne i bakgrunden inuti en tavla med en pampig guldram som är scattern i spelet. Får du en kombination av 3 stycken fantastiska scatter kommer det trigga igång 10 freespins-rundor! Detta är nog det bästa med hela spelet och garanterar en hel del vinster! När detta freespins-läge startar kommer den porten till det magiska trädet öppnas och ge dig ett extra hjul där endast Fairy Orb snurrar och kan ge ännu mer smaskiga bonusar!

Fairy Orb Symbolen

Detta är som sagt en av de allra bästa,  eller kanske till och med den allra bästa bonussymbolen du kan få i Fairy Gate. Fairy Obs Symbolerna kommer finnas inuti det magiska trädet under freespins-rundorna och ser ut som en liten bubbla med lysande fjärilar i. När ditt extrahjul stannar kommer du kunna få 2 – 5 fjärilar som flyger runt på hjulen och förvandlar vanliga symboler till en vinnande symbol – alltså Wilds. Förutom att du får extra Wilds kommer du bli belönad med re-spins! Med andra ord kommer ditt extrahjul snurra så länge du får några Fairy Obs symboler på det och avslutas när de slutat komma några.

Spela I mobilen

Spendera din dötid på något som du tycker är roligt, och som till och med kan dra hem en slant eller två. Fairy Gate funkar otroligt bra på både mobilen och surfplattan vare sig du har en iOS eller Android. Grafik, ljud och hela upplevelsen är precis lika bra här som den är på datorversionen.

Sammanfattning

Om du är sugen på en ny spelupplevelse med magiska bonusar så är Fairy Gate ett spel som passar dig. Med relativ låg volatilitet passar det superbra för dig som tycker om att vinna ofta, men en lite mindre summa. Låt hjulen snurra och ta del av de många bonusarna som ofta triggas igång. En helt ny värld som vi bara kan se i våra drömmar (och Peter Pan) är äntligen här!

14/09/2017

Spela Fairy Gate här