Eye of the Kraken

Spela Eye of the Kraken här

Dyk djupt ner under ytan i slotmaskinen Eye of the Kraken som lanserades i oktober 2015 av den svenska spelleverantören Play’n GO vilka släpper det ena underhållande spelet efter det andra. Eye of the Kraken är ett unikt spel med ett fantastiskt bonusspel samt chans till djupdykande free spins.

Eye of the Kraken videoslot

Eye of the Kraken

Eye of the Kraken bygger på ett spännande äventyr på havets botten där ditt uppdrag är att erövra sjömonstret Kraken med hjälp av torpeder och det finns många vinster att vinna under resans gång. Så snart du öppnar detta spel kommer du att mötas av en unik spelplan som är uppbyggd av 3 hjul och 3 rader som tillsammans bildar 8 aktiva insatslinjer plus 2 olika mönster som ger extra höga vinster. Mönstervinsterna gäller för 4 symboler som antingen ska finnas på samtliga hörn alternativt samtliga sidor i samma spelomgång för att du ska vinna 5 eller 10 gånger din insats. Vinster kan kombineras ihop med de 3 olika sjömännen eller med deras utrustning som består av torpeder, dykhjälmar, kompassrosor, harpuner med mera.

Freespins och bonusar

Ett spel med denna nytänkande uppbyggnad förtjänar såklart även en hel del roliga specialfunktioner och det har spelleverantören Play’n GO inte snålat med! Kraken som är ett gigantisk bläckfisk-liknande monster gömmer sig på havets botten men kommer ibland upp till dig för att förvandla dina symboler till WILD-symboler. Dykhjälmar hjälper dig att komma in i dykläge som ger dig free spins och extra många skatter att vinna med hjälp av Krakens öga. Eye of the Kraken skulle inte vara komplett utan ett bonusspel som kallas ”Erövra Kraken” där du får chans att göra precis det. Du samlar på dig torpeder för att ha chans att skjuta Kraken i benen och ta ifrån honom de skattkistor som han håller hårt i. Med lite tur kan du här samla på dig rejäla skatter!

Spela i mobilen

Eye of the Kraken finns i en fantastiskt välgjord mobilversion vilket gör att du har möjlighet att spela detta spel i en mobil eller läsplatta när som helst då det passar dig. Du kan njuta av både free spins och bonusspel i en version av spelet som lätt går ner i väskan vilket skapar en härlig frihet i val över när och vart du vill spela denna underhållande slot.

Sammanfattning

Även om vi alltid kommer att älska de klassiska spelen så är det roligt med nya spel och Eye of the Kraken är en slot som vi tror kan bli en klassiker och klar favorit för spelare som letar efter något nytänkande! Med den unika och snygga designen är det lätt att bli exalterad och vi älskar chansen att få erövra Kraken för att få vinna generösa skatter.

22/06/2016

Spela Eye of the Kraken här