Dracula

Spela Dracula här

Törstar du efter att sätta tänderna i de riktigt stora vinsterna? Då är detta skräckinspererade casinospel från NetEnt rätt spel för dig.

Dracula videoslot

Dracula

Den gamla men aldrig utdöende sagoklassikern Dracula har fått en ny modern skepnad i detta skräckfyllda och händelserika spelet. Fladdermöss, vampyrer och andra obehagliga figurer, ja gör dig beredd på otaliga rysningar över alla överraskningar som gömmer sig i spelet. Den oklanderliga grafiken tillsammans med den mycket mörka musiken i bakgrunden gör det här till ett spel du med största sannolikhet sent kommer att glömma.

Spelet är utrustat med 5 hjul, 4 rader och 40 st instatslinjer. Har du tanken att man måste satsa stort för att vinna, tänk om, i Dracula har du möjligheten att satsa endast 4 kr. Med en maxvinst på 2000 mynt och en RTP på omkring 96.58% är det trots rädslan för vampyrer med mera svårt att hålla sig undan.

Freespins och bonusar

NetEnt har inte hållt tillbaka med något i detta spelet, extra tydligt blir detta när man kollar in alla de olika bonusspelen som erbjuds. Man slutar aldrig överraskas, eller vad sägs om den helt unika fladdermusfunktionen som garanterat kommer få dig att vakna till liv framför skärmen. En stor flock fladdermöss kommer flygandes och förvandlar ett antal symboler till samma genom att sätta sig på slumpmässig plats på hjulen.

För att ytterligare öka din vinstchanser ges du 10 freespins när självaste Dracula finns på det andra hjulet samtidigt som en skräckinjagande dam visas på det fjärde hjulet. Under varje freespin kommer du träffa på fladdermössen igen som rör sig över skärmen för att sedan förvandla symboler för din bästa chans att plocka hem storvinsten.

Spela i mobilen

Om du precis som vi inte kan få nog av spänningen från det här spelet så kan du vara lugn. Du kan ta med dig Dracula var du än befinner dig då NetEnt även presenterar spelet i mobilen. Kvaliteten är precis så bra som man kan förvänta sig av en av världens ledande spelleverantörer. Att erbjudas den här skräckförtjusande känslan hemma som på bussen på väg till jobbet, vi tackar och tar emot!

Sammanfattning

Trots vampyrer och andra obehagliga varelser så kan man inte hålla sig ifrån detta spelet. Trots sin mörka och mystiska framtoning tror vi att spelet har en mycket ljus framtid på marknaden. Med så många överraskningar samt bonusfunktioner kommer det här spelet att hålla dig på helspänn ett långt tag framöver.

22/06/2016

Spela Dracula här