Dead or Alive

Spela Dead or Alive här

Speltillverkaren NetEnt’s slot tar med dig på en resa hela vägen till den vilda västern. Sätt på dig cowboy-hatten gör dig redo på att dra revolvern i detta rykande heta casinospel!

Dead or Alive videoslot

Dead or Alive

Hur många spel och filmer har vi inte avhandlat som hämtat sin inspiration från den klassiska vilda väster? Nu kommer också videosloten Dead or Alive som med sitt actionfyllda västerntema förgyller våran spelupplevelse än mer. Historien bakom spelet är att ett gäng gangstrar, vissa av dom är välkända för många av oss så som Billy the kid, försöker fly ifrån sherifferna i staden. Ditt jobb är att sätta stop för bovarna samtidigt som du blir belönad med mycket generösa gåvor i form av vinstpengar.

När du startar spelet och möts av temat tillsammans med ljudeffekterna så skulle du lika gärna kunna befinna dig mitt i vilda västerns dagar.

Med 5 hjul, 3 rader och endast 9 vinstlinjer är kanske inte valmöjligheterna så många som vi är vana vid men tack vare de olika bonussymbolerna så är chansen stor att när det väl är din tur att pricka rätt kombination så blir du generöst belönad.

Freespins och bonusar

Dead or Alive innehåller inga bonusspel men vad gör det när det bjuder dig på Sticky Wilds, Freespins, Scatters och WILD-symboler. Så trots bristen på bonusspel är chansen för rejält klirr i kassan stor, vilket en RTP 96.8% visar med tydlighet.

För att aktivera free spins i spelet behöver du få fram 3 eller fler av Scatter-symbolen som i det här spelet passande nog givits bilden av en revolver. 12 free spins är det du belänas med samt en x2 multiplikator som verkligen kan hjälpa dig mot storvinsterna. Du får också hjälp av Sticky Wild-symbolerna som kan dyka upp i form av ”Wanted”-affischer, dess inflytande på spelet är att dom håller kvar sin position på hjulet under hela free spins-sessionen.

Det mest lockande med spelet måste nog ändå sägas vara den saftiga jackpoten som kan tillfalla den lycklige, vinstsumman är hela €54 000!

Sammanfattning

Spelet har kommit att bli en riktig klassiker och inte är väl någon förvånad över det när temat är så välkänt för de flesta av oss. Sloten som dessutom är otroligt välgjort, lyckats behålla känslan av vilda västern rakt igenom samt att det är väldigt användarvänligt även för de som inte spelar lika ofta gör det här till en självklarhet.

22/06/2016

Spela Dead or Alive här