Dazzle Me

Spela Dazzle Me här

Dazzle Me är ett av spelen som den svenska spelleverantören NetEnt har introducerat under 2015 för att underhålla dig med härliga funktioner. I detta gnistrande spel kan hela hjul förvandlas till WILD-symboler och du kan vinna free spins med identiska hjul för att så många vinster som möjligt ska kunna bildas, allt detta samtidigt som du bjuds på underhållning av toppklass.

Dazzle Me Videoslot

Dazzle Me

Temat i Dazzle Me är ett klassiskt slot-tema som har gått hem i flera spel tidigare – gnistrande ädelstenar. Detta spel är dock inte som Starburst eller andra spel med liknande tema som du har sett tidigare. Spelplanen i Dazzle Me har nämligen en helt unik uppbyggnad med 5 hjul där hjul nummer 1 och 2 har 3 rader, hjul nummer 3 coh 4 har 4 rader och slutligen hjul nummer 5 som har 5 rader. Tillsammans bildar dessa hjul 76 fasta insatslinjer.

Freespins och bonusar

Ett modernt spel som Dazzle Me erbjuder självklart spännande free spins med extra många chanser till vinst. I en spelomgång kan du vinna upp till 16 free spins med hjälp av en blå symbol som fungerar som en scatter-symbol vilket betyder att den ej behöver synas inom en aktiv insatslinje utan kan finnas vart som helst på spelplanen. Under alla dina free spins skapas fler vinster för dig med hjälp av länkade hjul där antingen hjul 1 och 2 eller hjul 3 och 4 kopierar varandra för att skapa 2 identiska hjul med likadana symboler.

I Dazzle Me används inte ”vanliga” WILD-symboler utan istället kan hela hjul överlappas av WILD-symboler för att skapa Dazzling wild reels. Detta inträffar helt slumpmässigt under spelets gång och allt mellan 1 och 5 hjul kan täckas av dessa symboler åt gången där diamant-symbolen ersätter alla symboler i spelet förutom scatter-symbolen som ger dig free spins.

Spela i mobilen

Nästan alla nya spel som skapas nu för tiden erbjuds i två versioner – en version anpassad till en dator och en version anpassad till en mobil enhet. Dazzle Me är inte ett undantag till detta utan finns i en touch-version som fungerar felfritt på din mobil eller läsplatta där du erbjuds samma skimrande grafik och roliga funktioner som på en dator. Att spela på en mobil enhet erbjuder en frihet där du kan välja precis när och vart du önskar spela dina favoritspel.

Sammanfattning

Vi alla älskar klassiska spel som Starburst och i Dazzle Me erbjuds vi ett liknande tema men med flera roliga och underhållande funktioner. Spänningen av att kunna få Dazzling wild reels är konstant och free spins är ju alltid lika roligt att vinna!

22/06/2016

Spela Dazzle Me här