Butterfly Staxx

Spela Butterfly Staxx här

Små vackra fjärilar fyller upp hjulen på denna nya spelautomat från NetEnt. Spelgiganten Net Entertainment släppte spelet så sent som i mitten av juni 2017 vilket gör spelet en nykomling i det stora spelutbudet online. Gillar du klassiska och enkla spelautomater, så kommer du inte att bli besviken på det nya spelet.

Butterfly Staxx Spelautomat

Butterfly Staxx Spelvy

Denna nya slot går i klassisk ren stil och har ett vackert fjärilstema. När du öppnar spelet stiger du in i fjärilarnas värld. Bakgrunden går i fina solnedgångs-färger och det flyger omkring små prickar i olika färger i bakgrunden. Detta ger spelet en skön avkopplande känsla. Bakgrundsmusiken är det kanske lite mer si och så med. Den går i elektronisk stil och är faktiskt ganska störande och tillför inte så mycket i spelet, men det är självklart en smaksak. Spelet har 5 hjul, 4 rader samt 40 fasta vinstlinjer. Insatsnivån kan regleras från 1 och upp till nivå 10. Myntvärdet väljer man genom att klicka på minus eller plus och lägsta värde är 0.01 och går sedan upp till 2.0.

  • Minsta insats är 2 kr per spinn
  • Max insats är 4 000 kr per spinn
  • Spelet har en knapp för dig som vill välja Max bet direkt och satsa stort.

Freespins och bonusar

Butterfly Staxx har två stycken bonusspel, vilket alltid gör det lite mer spännande att spela.

Bonusspelet Re-Spins

Denna bonusfunktion kallas även omspinn och ger dig helt enkelt ett nytt spinn. Bonusspelet aktiveras när ett av hjulen helt täcks av de gula fjärilarna. Alla fjärilarna fladdrar bort längst till vänster på spelet på samma rad, där det inte redan sitter en fjäril. Man får ett nytt omspinn när en symbol för fjärilen landar på tills bonusfunktionen är över. Om det inte dyker upp fler fjärilar på hjulen så avslutas bonusspelet.

Bonusspelet Butterfly Spins

Nu kommer vi till bonusfunktionen som ger free spins. Bonusen aktiveras när man får upp 3 eller fler Scatter-symboler som visas var som helst på hjulen.

  • 3 Scatter-symboler ger 5 Butterfly Spins
  • 4 Scatter-symboler ger 6 Butterfly Spins
  • 5 Scatter-symboler ger 7 Butterfly Spins

När detta bonusspel är aktivt är det endast symbolen för den lilla fjärils-kokongen som kan dyka upp på hjulen. Symbolen för kokongen kan vara aktiv eller vilande. När de aktiva kokong-symbolerna landar på hjulen förvandlas de såklart till gula fjärilar. Fjärilarna flaxar bort till vänster position på hjulen och sätter sig på en ledig plats i raden. All vinst från bonusspelet läggs till den totala vinstutbetalningen. Fjärilarna stannar kvar på hjulet så länge bonusfunktionen är aktiv.

Spela I mobilen

Ta med dig fjärilsspelet ut på äventyr via din mobil eller surfplatta. Det går fint att spela det nya spelet via både Android och iOS. Det är bara att öppna webbläsaren via din mobil och spinna loss och sätta fart på fjärilarna. Ingen skillnad på spelupplevelsen – fungerar alldeles utmärkt!

Sammanfattning

NetEnt har otroligt många spel att välja på och skapar ständigt nya och innovativa spel. Denna gången har de valt att hålla spelet väldigt enkelt i både grafik och design. Spelet har vackra spelikoner som sprakar av färg. Spinn igång spelet och låt blommorna och fjärilarna få liv Butterfly Staxx! Spelet blir med all säkerhet en favorit hos alla som gillar enkla och klassiska spelmaskiner.

06/07/2017

Spela Butterfly Staxx här