Avalon 2

Spela Avalon 2 här

Uppföljaren till nätcasinot Microgamings största lansering är här, Avalon 2 har allt som föregångaren hade plus en mängd extra bonusar med ökade vinstchanser. Att det sägs var den mest påkostade sloten som Microgaming släppt kan man förstå, perfektion var ordet!

Avalon 2 Videoslot

Avalon 2

Har du inte testat på föregångaren Avalon rekommenderar vi en snabb titt på den. Vi bjuds på en mängd kända karaktärer som alla är hämtade med inspereration från riddarnas tid. Lord Lancelot, Lady of the Lake, kung Arthurs skurkaktiga syster Morgan le Fay och inte minst får vi stifta bekantskap med den mäktige trollkarlen Merlin.

Med löftet om att vara ett av de mest välgjorda spelen är det bara att hålla med vid en första anblick av spelet. Animationerna, ljudet, bakgrunden, symbolerna, ja du kan för en stund tro att du är en av riddarna kring det runda bordet. Låt dig dras med in i riddarnas värld!

Nu till det kanske mest iögonfallande med spelet, det finns nämligen chockerande 243 kombinationer att vinna på, sällan har chansen till vinst varit så stor. Med en insatsnivå som varierar mellan €0.30-7.50 är det här spelet som lockar alla typer av spelare. Microgaming håller också sitt rykte om att ligga över de flesta andra när det kommer till RTP, 97%.

Freespins och bonusar

Tre stycken bonussymboler bjuds vi på i spelet. Låter kanske inte så spännande men när enbart dessa tre kan ge dig sammanlagt åtta bonusfunktioner så visar spelet återigen att det är något utöver det extra!

Några av specialfunktionerna är Misty Vale, Whispering Woods, Dusky Moors, Morgan’s Keep och Isle of Avalon där den sistnämnda är den du ska hålla ett extra öga efter då stora vinstpengar väntar dig.

Funktionerna i spelet aktiveras genom att tre eller fler bonussymboler dyker upp, efter åtta aktiveringar når du den efterlängtade Isle of Avalon.

Whispering Woods är ett bonusspel där du får chansen att välja en av fem sköldar där varje sköld ger en multiplikator, i bästa fall x160!

Dusky Moors är ett domino-liknande spel där du ska försöka para ihop två likadana hjälmar, det svåra här är att du vill hitta det matchande paret så sent som möjligt då du för varje icke matchande par höjer din multiplikator från x2 till x8.

Till sist när du lyckats ta dig hela vägen fram till Isle of Avalon, kan du vänta dig en generös utdelning. Här får du snurra Avalons unika hjul och du är garanterad en saftig vinst!

Spela i mobilen

Med tanke på den allt mer växande marknaden för slots i mobilen finns såklart även detta välgjorda och påkostade spel för din mobil

Sammanfattning

Det är bara att tacka Microgaming för att dom ger oss möjligheten till en sådan här välgjord videoslot. Det finns inget att klaga på, ren njutning för alla oss som gillar spel!

22/06/2016

Spela Avalon 2 här