Aliens

Spela Aliens här

Än en gång har NetEnt visat att man är ett casino att räkna med i och med deras nya slot Aliens. Med en mängd bonusspel och möjligheter till flera free spins är det här en fröjd för alla spelare!

Aliens videoslot

Aliens

Filmen Aliens kom att bli en riktig odödlig klassiker när den släpptes för dryga 35 år sedan och nu NetEnt livat upp historien än mer när släpper denna nya slot. Den stora satsningen på grafiken är inget annat än underbar när vi bjuds på en helt ny typ av 3D-grafik. Lägg därtill ett mycket passande soundtrack samt animationer och du får en upplevelse du inte kommer kunna slita dig ifrån. Spelet är uppbyggt på 15 insatslinjer som är fasta vilket gör att samtliga vinstkombinationer alltid är i spel. Vi kan lova många skrämmande upplevelser samtidigt som du får upptäcka otaliga bonusfunktioner!

Freespins och bonusar

Spelet är uppbyggt i tre olika spelfaser där du får börja med The Search. Här är det mesta sig likt ett vanligt spel, du bestämmer din insats, 1.50 kr till 1500 kr, för att sedan snurra hjulen. Du ska hela tiden jobba efter att fylla din aktivitetsmätare vilket du gör genom att få vinnande symbolkombinationer. Vid en full mätare tar du steget vidare till The Encounter där du belönas med 10 freespins. Här är ditt jobb att överleva ett antal attacker från aliens. Striden upptas efter varje freespin och då gäller det att för soldaten att plocka fram sin bössa och försöka besegra motståndaren. Om man skulle få slut på ammunition faller man tillbaka till fas ett.

Skulle man lyckas besegra alla aliens är man slutligen framme vid The Hive och belönas med ytterligare 5 free spins. Här ställs du inför en rejäl prövning då du ska besegra självaste drottningen, belöningen för detta är hissnande x240 insatsen!

Spela i mobilen

Mobilversionen är precis som originalet helt klockren, spelupplevelsen gör ingen besviken och man aldrig att det ska ta slut. Slots i mobilen är verkligen något som växer och NetEnt tar det hela ett steg längre med detta högkvalitativa spelet där speciellt grafiken är iögonfallande.

Sammanfattning

Det nya spelet Alien skulle lika gärna kunna vara tagen direkt ur en nyskapad film, så bra är allt det visuella i spelet. Det nytänkande med att dela upp spelet i tre olika nivåer är också något uppskattat som får spelet att sticka ut ifrån mängden. Man rycks med i spelet på ett sätt som inte liknar någon annan slot vi testat. Vi garanterar mycket nöje och en enorm upplevelse.

22/06/2016

Spela Aliens här