Roulette

Roulette är ett hasardspel som har funnits sedan 1700-talet, det finns många olika versioner utav detta klassiska spel. De populäraste är european och amerikansk roulette. Alla roulettespel fungerar i stort sett likadant.

Det är en stor spelplan med siffrorna 0-36, sedan kan man satsa på svart/rött och många andra sätt. Det är där det skiljer mellan amerikansk och european roulette.Ett stort hjul snurras och det släpps en kula i den som sedan stannar på ett nummer mellan 0-36.

rouletteHur spelar man roulette?

Första gången man ser ett roulettebord kan det verka väldigt jobbigt att veta vad allt är till för men att lära sig spela är lättare än vad man kan tro. Det som kan vara svårt är att komma ihåg exakt hur mycket man vinner gånger sin insats beroende på vart man satsar.

När du spelar online spelar du nästan alltid mot datorn, men ibland kan du även få spela med andra spelare. För att inte markerna ska mixas upp så tilldelas alla spelare en varsin färg på sina marker då. Spelplanen är uppdelat i nummer som går i rad från 1 – 36 i nummergrupper av tre, alltså 1/2/3, 3/4/5 och hela vägen upp till 34/35/36. Spelaren får satsa vart den tror att kulan kommer att hamna. Varje nummer är märkt med svart eller rött förutom 0 som är märkt med grönt.

Testa Roulette gratis