FreeSpins.nu’s användningsvillkor

Följande villkor och liknande sidor förklarar hur användare kan ta lagenlig användning av FreeSpins.nu.

Här finns information om vad vi gör på vår Om Oss-sida.

Vänligen läs genom följande information noggrant. Genom användning av vår sida, godkänner du användarvillkoren. Använd inte sidan om du inte samtycker med användarvillkoren.

Vänligen läs vår Integritets och cookies policy, som utbildar i hur vi på FreeSpins.nu samlar information från besökare och hur du kan hantera cookies.

Hemsidans innehåll

Innehållet som vi förser på denna FreeSpins.nu är för informativ och allmän information enbart och användning av hemsidan är kostnadsfri.

Innehållet skall inte användas för olagliga aktiviteter och användare är ansvariga för att avgöra om dem är över den lagliga åldersgränsen för gambling i deras jurisdiktion.

Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt innehåll, recensioner, nyheter och erbjudanden. Däremot, det innehåll som erhålls är enbart för informationssyfte och ska accepteras av våra användare på egen risk.

Tredje parter kan ändra eller avsluta erbjudanden som vi visar, när som helst.

Vi uppdaterar kontinuerligt FreeSpins.nu med nytt innehåll eller webbdesign, men kan inte garantera ett innehåll fri från avvikelser.

Innehållet på FreeSpins.nu kan vara inaktuellt vid obestämd tid, och vi är utan skyldighet att uppdatera det.

FreeSpins.nu begränsning av ansvar

FreeSpins.nu hålls inte ansvariga gentemot användare för någon förlust eller skada som uppstått genom användning av hemsidan och är inte ansvarig för några uppkommande fel från:

  • Oförmåga att använda FreeSpins.nu
  • Användning av eller tillit av det innehåll på FreeSpins.nu
  • Förlust av vinst, försäljning, affärer eller intäkter
  • Förlust av affärsmöjlighet, goodwill eller rykte

FreeSpins.nu och Immateriella rättigheter

FreeSpins.nu är ägare och licensinnehavare för immateriella rättigheter på sajten och allt underlag som publiceras i detta forum.

Innehållet är skyddat av upphovsrättslagar och föredrag från det jurisdiktion som du når FreeSpins.nu från. Du får inte lov att använda någon del av innehållet på vår sajt för kommersiellt bruk.

Vi tillåter endast användning av vår hemsida för privat bruk. Du godkänner att aldrig använda FreeSpins.nu för kommersiellt eller affärsmässigt syfte, och vi har ingen skyldighet vid förlust av vinst eller förlust av verksamhet.

Vi reserverar oss rättigheten att neka förfrågningar om borttagning och ändring av innehåll på FreeSpins.nu, om inte innehållet anses som oetiskt, falskt, diskriminerande, sexuellt inriktat, hotfullt, strider mot personers integritet eller överträdelse av en internationell lag.

FreeSpins.nu och förhållande till skadeprogram/virus

Vi kan inte garantera att FreeSpins.nu är säker eller fri från virus. Användare är ansvariga för att skydda sina egna enheter från virus och skadeprogram.

Vi hålls inte skyldiga för någon form av förlust eller skada orsakad av virus, överbelastningsattack, eller någon annan teknologiskt skadligt underlag som kan påverka datorns utrustning, datorprogram, data eller annat skyddat material kopplat till din användning av FreeSpins.nu eller till din nedladdning av något innehåll på vår sajt, eller på någon webbsida som är länkad till den.

Vi accepterar inte något försök att missbruka FreeSpins.nu och medvetet implementera skadeprogram eller attackera hemsidan. Relevant myndighet för rättsväsendet blir informerad och din rätt att använda vår sida upphör omedelbart.

Externa länkar och källor

FreeSpins.nu innefattar externa länkar till andra domäner och källor som tillhandahålls av tredje parter, är länkarna endast erbjudna för informationssyfte. Majoriteten av länkarna är riktade till våra affärspartners, vilka erbjuder internetbaserad spelverksamhet.

Vi har ingen kontroll över det innehåll som visas på dessa hemsidor och tar inget ansvar för webbsidans innehåll som länkar till vår sida. Vi är inte skyldiga för någon förlust eller skada som kan uppstå vid din användning av dem.

Användare är tillåtna att länka till FreeSpins.nu, förutsatt att det är gjort på ett rättvist och lagligt sätt, som inte utnyttjar eller skadar vårt rykte.

Du får inte lov till att skapa en länk till FreeSpins.nu på någon webbsida som inte ägs av dig eller olagligt associerar den här sidan med din egna hemsida utan tidigare godkännande. Vi reserverar oss rätten att upphäva tillstånd om länkning utan förvarning.

Vi får ändra våra användarvillkor när som helst utan förvarning genom att uppdatera den här undersidan på FreeSpins.nu. Vänligen kolla efter uppdateringar då och då.

För att kontakta oss på FreeSpins.nu, använd det framtagna kontaktformuläret här.