E-sportbetting medan fotbollsligorna är nere

Under den stundande globala krisen med COVID-19 har många fotbollsligor tillsammans med hockeyligor tagit ett uppbehåll för att minska spridningen av smittan. Detta är förstås ett väldigt bra val tycker vi. Men vi vill ändå kunna betta.  I denna artikel kommer vi att gå igenom e-sportbetting event som fortfarande går att lägga odds på. Men först & främst kommer vi gå igenom hos vilket spelbolag vi helst spelar på e-sport. 

Bäst spelbolag för E-sport 

De bästa spelbolagen för att placera odds på e-sport listar vi nedan. Listan är i fallande ordning och baseras på hur simpelt det är att öppna ett konto, säkerheten hos spelbolaget, hur snabba uttagen & insättningarna är samt hur stort deras utbud på e-sport betting är.

Pixel.bet en klar vinnare

Pixel.bet är en spelsida som fokuserar helt och hållet på E-sportbetting, här hittar vi förvisso också en casinosektion, men E-sport är vad Pixel.bet gör bäst av alla. På en enkel plattform hittar du alla e-sportevents som går att spela på, på ett och samma ställe. Här finns absolut alla odds samlade för E-sport. Vi har odds att lägga på alla ligor och e-sporter att välja på.  Förutom det absolut bästa utbudet vad gäller E-sport betting på marknaden så har Pixel.bet också betalningsmetoder som Trustly att göra insättningar med, vilket gör att det går snabbt. – Riktigt snabbt! Bortsett från allt detta fungerar säkerheten på bästa möjliga sätt då Pixel.Bet, även om dem är rätt nya, ägs av LeoVegas som tar säkerheten på absolut största allvar.

Pixel.bet logotyp

Vad kan man lägga odds på?

Spel som ligger uppe att lägga odds på just nu är inte direkt få. Det finns som tidigare sagt odds på allt inom E-sport. Vi går kort igenom ligorna tillsammans med de största händelserna just nu nedan.

CS:GO

Här har vi spel på massvis av marknader inom CS:Go, de största lagen gör upp om diverse titlar i ligor som Flashpoint, Aorus League, ESEA Event och många fler. Varje match finns det också tonvis av olika marknader på, tillexempel vilket lag som vinner första kartan, vilket lag som vinner andra kartan och vinnarspel samt spel med handikapp.

League of Legends

League of Legends finns det spel på massvis av ligor med också, tillexempel Nordic Championship och Latin American League. När vi lägger spel på LoL spelar vi främst på  om det totala antalet dödningar är udda eller jämt mellan lagen. 

Dota2

Dota2 är i full gång. Här har vi ligor som den asiatiska ligan och Red Star Cup i full gång. I Dota2 lägger vi främst odds på spel som vem som vinner matchen, vem som vinner den första banan i matchen, samt vem som vinner den andra banan i matchen

Sammanfattning

Trots den globala krisen som just nu pågår finns då fotboll och annan sport har lagt ner sina ligor och allsvenskan inte förväntas börja förrän sommaren finns det alltså massvis av marknader att spela på inom främst E-sport. Såvida man inte vill titta på mindre ligor i fotboll, där oddsen ofta inte är lika vassa som i de högre ligorna.

Written 17/03/2020